Adrianaveste


Kenmerken

 
ProjectstatusIn verkoop
OmschrijvingLuxe appartementen direct gelegen aan het Schiebroeksepark
Oppervlakte93 m2 - 119 m2
PrijsVan € 290.000,- tot € 375.000,-
Bijzonderheden • 23 appartemeneten met riante terrassen en prive parkeerplaats
• met buitenruimte zelfs 133m2 tot 177m2!


Op een schitterende locatie direct aan de bosrand van het Schiebroeksepark wordt het luxueuze kleinschalige nieuwbouwappartementen gebouw Adrianaveste gerealiseerd. Kenk architecten uit Amsterdam heeft het gebouw ontworpen en het gebouw is zo ontwikkeld dat het levensloopbestendig is in de breedste zin van het woord. De ligging van Adrianaveste mag centraal worden genoemd en is gesitueerd nabij alle noodzakelijke voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer.

In het wooncomplex bevinden zich 23 appartementen verdeeld over 6 verdiepingen. Per woonlaag zijn er 4 appartementen. De bovenste woonlaag heeft 3 woningen. De appartementen zijn in te delen als een 3 kamer of 4 kamer appartement.  De woningen kenmerken zich door de royale afmetingen die variëren van 134m² tot 177m²(inclusief buitenruimte). Alle appartementen beschikken over een ruime buitenruimte en een eigen parkeerplaats die er verplicht erbij dient te worden gekocht.

Op de bovenste woonlaag bevinden zich de penthouses met ruime terrassen die een oppervlakte hebben van 44m² tot 62m².Alle appartementen zijn levensloopbestendig. Bewoners van Adrianaveste kunnen naar behoefte eventueel zorgpakketen afnemen van Stichting Humanitas. Uiteraard bent u tot niet verplicht maar indien het noodzakelijk is ook hieraan gedacht bij Adrianaveste.  

 Kortom, wonen in een luxe riant appartement met ruime terrassen direct aan het Schiebroeksepark met alle voorzieningen in de nabijheid.

Op de website www.adrianaveste.nl kunt u uw gegevens invoeren waarna wij contact met u opnemen. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen middels telefoonnummer 010-3007117.

 

 

Beknopte omschrijving