Hoge Heren


Kenmerken

 
ProjectstatusIn verkoop
OmschrijvingKoopappartementen in het Scheepvaartkwartier
Oppervlakte118 m2 - 136 m2
PrijsVan € 337.500,- tot € 359.500,-
Bijzonderheden • Prachtig uitzicht


"De Hoge Heren" staan aan de voet van de Erasmusbrug in het historische Scheepvaartkwartier op loopafstand van het stadscentrum en uitstekende restaurants, musea, de Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen, rustige en groene Euromastpark in de directe nabijheid. De luxe huurwoningen worden nu te koop aangeboden.

In de onderbouw van vijf bouwlagen van het complex is een eigen berging, een ruimte voor fietsen, en de inpandige parkeergarage. U vindt hier onder andere een zwembad, fitnessruimte en een collectief dakterras. Middels een mooie centrale entreehal met liftvoorziening (twee liften) bereikt u de entree tot de appartementen.

Regelmatig komen er woningen voor koop beschikbaar. De 3- en 4-kamerappartementen variëren in oppervlakte van 107m² tot 136m². Altijd beschikken de woningen over een luxe keuken, badkamer en toilet. 

Bijzonderheden: 

- Afgekochte erfpachtgrond tot 2096
- Verwarming en warm water middels stadsverwarming
- Actieve VVE 
- Bouwjaar circa 2000
- Woonoppervlakte circa 118m2
- Separate berging
- Inpandige garageplaats(en) te huur
- Voormalige huurwoning
- Overdracht bij door verkoper aangewezen projectnotaris
- Abonnement gebruik leisure en faciliteiten 5e verdieping. 

Een parkeerplaats en kosten voor gebruik van de Health-Club zijn exclusief. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen en aanbiedingen, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Beknopte omschrijving