Hoge Filterweg


Kenmerken

 
ProjectstatusIn verhuur
Oppervlakte74 m2 - 81 m2
Bijzonderheden • U parkeert uw auto('s) gratis voor de deur!
• Rustige wijk, centraal gelegen


Rotterdam is een stad waar het prettig wonen is er is voor elk wat wils. De Lijnbaan is het sfeervolle winkelhart van Rotterdam. Het is er dan ook plezierig kijken, kiezen en kopen. Een verscheidenheid aan winkels biedt een overvloed aan producten in elke prijsklassen. Openbare parken, recreatieterreinen en kinderspeelplaatsen liggen verspreid over de omgeving. Ook voorzieningen op onderwijskundig gebied zijn ruimschoots aanwezig. Daarnaast zijn er veel sportvoorzieningen voor elke sporter en sportliefhebber.

De Hoge Filterweg is gelegen in de wijk de Esch op 10 minuten rijden van het winkelcentrum van Rotterdam. Er is vol op gratis parkeergelgenheid waar u uw auto kwijt kunt, tevens is het met de openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. De tram stopt er precies voor waardoor de ligging ideaal is. Ook is er gedacht aan de kinderen, voor de kinderen is er een speeltuin gelegen waarbij ze kunnen spelen. Er is weinig verkeer aanwezig waardoor u kunt genieten van de rustige omgeving met een groene omgeving. De afslag naar de A16 ligt slechts enkele honderden meters van het appartementencomplex.

De drie- en vierkamerappartementen zijn verdeeld over acht gebouwen met een minimale woonoppervlakte van 70 m2. De keukens zijn half open en worden voorzien van nieuwe Bribus keukens met inbouwapparatuur (afzuigkap, elektrische kookplaat, koelkast, vriezer en vaatwasser). De badkamers zijn uitgerust met een ligbad en douche plus een separaat toilet. Alle appartementen hebben een buitenruimte in de vorm van een ruim balkon of tuin en een individuele berging.

Bijzonderheden:
- Huurprijzen vanaf €770 per maand;
- Servicekosten €52 per maand;
- Minimale huurtermijn 18 maanden;
- Geen administratiekosten;
- Lift aanwezig;
- Getoonde foto’s zijn van een modelwoning.

U dient te voldoen aan de huurvoorwaarden die gesteld worden, zoals de inkomensnorm. Dit betekent dat uw bruto-inkomen vier maal de huurprijs dient te bedragen. Er wordt niet gewerkt met borg- en of garantstellingen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen en aanbiedingen, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Beknopte omschrijving


Prijslijst

Bouwnummer / Adres Omschrijving Type Verdieping Oppervlakte Kamers Prijs Status
Hoge Filterweg 616 appartement 4 6 81 m2 4 € 900,- p.m. Verhuurd
Hoge Filterweg 204 Appartement A 2 74 m2 3 € 800,- p.m. Optie