Park Waterrijk


Kenmerken

 
ProjectstatusVerkocht
Oppervlakte112 m2 - 189 m2
PrijsVan € 229.500,- tot € 465.000,-


VERKOCHT!

Park Waterrijk te Hekelingen:

Wonen in een decor van groen en water.

Riant wonen, in het groen, met uitgestrekte polders en natuur naast de deur. Het kan aan de rand van Hekelingen, nabij de Toldijk. Tussen de Hoeksche Waard en Spijkenisse ligt grenzend aan het Nationaal Landschap Hoeksche Waard het dorp Hekelingen. Op deze mooie locatie ontwikkeld Stevast Baas & Groen het nieuwbouwproject Park Waterrijk. In dit plan wordt een grote diversiteit aan woningtypen in verschillende prijsklassen gerealiseerd, met onder meer vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen.

Zelf uw huis ontwerpen

Heeft u altijd al gedroomd om zelf uw huis te ontwerpen? Dat is mogelijk in Park Waterrijk. Het project biedt u de mogelijkheid om onder begeleiding uw eigen woning te ontwerpen, terwijl u toch alle voordelen heeft van projectmatige bouw. Deze combinatie is mogelijk gemaakt na uitgebreid overleg met toekomstige bewoners van het project.

Na de inventarisatie van alle woonwensen zijn deze vertaald in verschillende typen woningen, die met diverse uitbreidingen volledig naar keus zijn aan te passen. Hierdoor zijn alle woningen uniek en is geen huis hetzelfde. Slapen en wonen op de begane grond, ruimte voor ouders in huis, diverse opties om het huis uit te breiden en wel of geen garage. Het kan allemaal in Park Waterrijk.

De eerste fase telt achttien woningen. Met drie vrijstaande villa’s, vier twee-onder-één-kap villa’s, vier geschakelde villa’s, drie woningen in een driekapper en een rij van vier woningen, is er voor ieder wat wils. Hoewel het plan met zijn vele mogelijkheden en een grote diversiteit aan woningtypen heel gevarieerd is, zorgt de aantrekkelijke architectuur voor een mooie eenheid. Bovendien hebben alle woningen een riante tuin aan het water. De prijzen van de typen die u ziet in onze prijslijst zijn de vanaf prijzen.

Beknopte omschrijving