De Schans


Kenmerken

 
ProjectstatusIn voorbereiding
OmschrijvingStoer en eigentijds wonen aan de Maas
Oppervlakte75 m2 - 163 m2
PrijsVan € 169.000,- tot € 436.000,-
Bijzonderheden • 2 woontorens, 57 appartementen


Als je weet wat je wilt. Als je houdt van een fenomenaal uitzicht over water en affiniteit hebt met een authentieke, industriële omgeving. Als je wonen aan de Maas uitdagend vindt - met de halte van de fast ferry naar Rotterdam voor de deur. Als je niet wilt settelen in de eerste de beste brave nieuwbouwwijk, maar wel gewoon heel veel woning wilt voor je geld. Dan begrijp je helemaal wat de appartementen en penthouses van de Schans in Ridderkerk zo boeiend maakt.


Aan de ene kant kijk je weg naar Rotterdam, aan de andere kant uitzicht op een industriële haven waar oude schepen worden ontmanteld. Het nieuwe centrum van Ridderkerk op fietsafstand en Rotterdam op 10 minuten met de auto. Wonen zoals jij wilt, en fors goedkoper dan Rotterdam zelf. 

Het plan bestaat uit twee woontorens met ieder 12 verdiepingen, waarvan 57 woningen worden verkocht: naast 2-kamer en 3-kamerappartementen zijn er zeer luxe penthouses met maar liefst 3 slaapkamers. Op de eerste etage bevinden zich vier appartementen. De tweede verdieping tot en met de 11e tellen elk vijf appartementen. Bij ieder appartement hoort een op de zon georiënteerd balkon met een oppervlakte van 10 m2. Op de 12e verdieping bevinden zich drie luxe penthouses met een betoverend uitzicht over het water en Ridderkerk.

Type A

De hoekappartementen type A zijn heerlijk ruim en licht door de grote raampartijen die tot aan de vloer doorlopen. Deze forse woningen hebben drie royale slaapkamers.

Type B

In de hoekappartementen type B heb je een fijne, lichte living met uitzicht over de rivieren en aan twee zijden lichtinval en een grote open keuken. Dit appartement heeft twee ruime slaapkamers.

Type C

Appartementen type C zijn lekker praktisch ingedeeld met een lichte, bijna vierkante living en één ruime slaapkamer. De berging achter de keuken is ideaal als voorraadkast.

Type D

In penthouses type D kunt u al uw woonwensen realiseren met een vorstelijke living, drie royale slaapkamers en een inloopkast. En natuurlijk een fenomenaal uitzicht!

Type E

Penthouse type E maakt niet alleen indruk door de afmetingen maar ook door de speelse living, drie slaapkamers en het dubbele balkon om van het uitzicht te genieten.

Beknopte omschrijving