Het Land


Kenmerken

 
ProjectstatusVerkocht
OmschrijvingFase 10
Oppervlakte116 m2 - 170 m2
PrijsVan € 239.500,- tot € 382.950,-


Het Land krijgt steeds meer vorm: een wijk met karakter, opvallend onderdeel van De Elementen. En het wordt er alleen nog maar mooier op met fase 10!
Acht succesvolle fasen gingen eraan vooraf. En ook nummer 10 belooft een succes te worden. Op het programma staan maar liefst 5 verschillende woningtypen, in totaal 32 woningen.
Hoe wilt u graag wonen? In zo’n fijne eengezinswoning met de karakteristieke architectuur van Het Land, of kiest u voor de luxe van een twee-onder-één-kap woning van wel 7,3 meter breed?

Het Land is zo’n wijk die meteen vertrouwd aanvoelt. Hoe kan het ook anders: de architectuur lijkt zó weggelopen uit de jaren dertig van de vorige eeuw.
Het is de stijl die nog altijd aanspreekt. In het oog springend door bouwkundige details als erkers, dakoverstekken en metselverbanden.
Ook in de opzet lijkt Het Land op zo’n wijk van vroeger. De straten zijn er breed, de voortuinen groot. Elke woning staat op een flinke kavel.
Die flinke tuinen, in combinatie met het groen op straat, geeft de wijk een vriendelijk karakter.

Keer op keer is er veel belangstelling voor de fasen van Het Land. Geen twee fasen zijn gelijk. Subtiele details geeft elk woningtype een eigen identiteit. En door de veelheid van typen is iedereen welkom. Van een statige eengezinswoning tot de allure van een twee-onder-één-kap woning.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Beknopte omschrijving