Laan van Tinbergen


Kenmerken

 
ProjectstatusIn verkoop
OmschrijvingNieuwbouw herenhuizen
Oppervlakte170 m2
Prijs€ 469.000,-
Bijzonderheden • Herenwoningen
• Koop


Het is zover! U kunt zich vanaf nu via de project website inschrijven op het bouwnummer(s) van uw voorkeur(en). 


De Laan van Tinbergen heeft alle gemakken van de stad om de hoek! 

Park 16Hoven is een bijzondere stadswijk in wording. Een die door de prima uitvalswegen vlak bij het centrum van Rotterdam ligt. Pak de auto en binnen tien minuten rijdt u op het Hofplein. En ook met het openbaar vervoer is het centrum heel eenvoudig bereikbaar. Daardoor heeft u alle privileges van een stad als Rotterdam praktisch om de hoek. Terwijl u toch ook de rust aan de rand van de stad ervaart. Op het snijpunt van de stad en dorpen als Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek heeft u écht het gevoel dat u 'buiten' woont. 

Moderne en klassieke woningen met stijl 
Alleen al door de laan die het project zijn naam geeft: breed, met groen dat overal domineert. En ook de huizen passen in het exclusieve decor. De woningen zijn ontworpen in twee stijlen, modern en klassiek, beide van de hand van een ander architectenbureau. Duidelijk is te zien hoeveel aandacht er aan de architectuur is besteed. Bijvoorbeeld aan kenmerkende details in de afwerking en het verschil in metselwerk, die de sfeer van een woning mede bepalen. Zo heeft iedere woning haar eigen, unieke uitstraling. Bij elke woning springt de ruimte in het oog. Met de veelheid aan typen vindt u altijd een woning die bij uw wensen aansluit. 

Een wijk voor iedereen 
Het geeft Park 16Hoven een afwisselend decor. Er staan vrijstaande huizen en eengezinswoningen. Er is ruimte voor appartementen en voor kavels. Een stadswijk met een gevarieerd gezicht, maar toch met het gevoel dat u écht in Rotterdam woont. Met ook de gemakken en gezelligheid van wijken als Overschie en Hillegersberg in de buurt.

 
Beknopte omschrijving