Westergouwe fase 2: Aan De Jachtvijver


Kenmerken

 
ProjectstatusIn voorbereiding
OmschrijvingExclusief wonen aan De Jachtvijver
Oppervlakte152 m2 - 175 m2
PrijsVan € 455.000,- tot € 578.500,-
Bijzonderheden • Tussen 152 en 175 m2 woonoppervlakte
• Te koop vanaf €455.000 v.o.n.


Exclusief wonen aan De Jachtvijver

Een prettig vakantiegevoel na een lange werkdag. Dat begint al zodra u door de nieuwe woonwijk Westergouwe richting De Jachtvijver rijdt. U ziet de twaalf royale twee-onder-een-kappers, waarvan er één van u is. Heel veel huis, heel veel privacy en heel veel rust. Terwijl u de auto op uw eigen oprit parkeert, hoort u het kabbelende water van de historische jachtvijver al. U ruikt de geur van pas gemaaid gras in uw tuin, die grenst aan deze vijver. Op uw eigen vlonder staan twee glazen gekoelde witte wijn klaar. Zo voelt vakantie, zo voelt wonen aan De Jachtvijver. Elke dag.

Ruimte, luxe en privacy

Aan de rand van Westergouwe is De Jachtvijver gerealiseerd. Dit kleinschalige deelproject bestaat uit twaalf twee-onder-een-kapwoningen waar niet beknibbeld is op ruimte en luxe. De woningen zijn gesitueerd op Eiland 1, een van de drie wooneilanden, in een halve maan rond de archeologische vijver. Evenals de woning is ook de privétuin royaal opgezet. Een tuin die eindigt op uw eigen vlonder aan de pittoreske jachtvijver.

Eilandgevoel

Aan De Jachtvijver is het goed wonen. Vrij wonen bovendien, want u woont aan het rustgevende water op een uniek eiland. Hier kunt u even ontsnappen aan de hectiek van alledag. Om daar vervolgens met hernieuwde energie weer in terug te keren. Rust en ruimte, water en groen, de Goudse geneugten dichtbij: dát is exceptioneel wonen aan De Jachtvijver!

Informatie over de wijk

Genieten op z’n Westergouws

Westergouwe: niet alleen de nieuwste woonwijk van Gouda, maar ook de groenste en meest waterrijke nieuwbouwwijk van de randstad!

4000 woningen

Westergouwe is hard op weg een complete wijk te worden, met 4000 woningen, een 45 ha groot natuur- en recreatiegebied (de GroenBlauwe zone) en alle voorzieningen die in een woonwijk thuis horen. In de wijk verrijzen alle soorten nieuwbouwwoningen in gevarieerde prijsklassen: eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, appartementen en vrijstaande woningen. Starters en gezinnen, singles en senioren: iedereen vindt hier een prachtige plek onder de zon.

GroenBlauwe zone

Dit gebied heeft alles om uw woonervaring in Westergouwe nog verder te intensiveren: natuurspeelplaatsen, een visvijver, een uitkijktoren en broedschuren voor beschermde vogelsoorten. Via een stelsel van wandel- en fietspaden en vlonderbruggen is 55 procent van het gebied toegankelijk voor fietsers en wandelaars.

Informatie over de woningen

De pluspunten op een rij

•             Tussen 152 en 175 m² woonoppervlakte

•             Eigen garage

•             Minimaal drie slaapkamers

•             Veel indelingsvariatie en keuzemogelijkheden

•             Een privétuin grenzend aan de vijver

•             Te koop vanaf circa €455,000,- v.o.n.

Woningtype B

Begane grond en buitenruimte

De keuken is steeds meer het kloppend hart van een woning. In deze opzet is veel werkruimte gecreëerd met als opvallend middelpunt een multifunctioneel kookeiland. In de aangrenzende erker is het goed toeven voor familie en vrienden, terwijl u de maaltijd bereidt. Tussen het kook- en woongedeelte is plaats voor een ruim bemeten eettafel. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op de tuin, die helemaal doorloopt tot aan de jachtvijver.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping is ruimte voor de master bedroom en twee (slaap)kamers. Prettig als uw kinderen nog thuis wonen, als u graag logés ontvangt of als hobby- of studeerkamer. Verder een luxueuze badkamer én een separaat toilet.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is een ruimte met veel mogelijkheden. In dit voorbeeld is de master bedroom hier gesitueerd en is er een afgesloten ruimte voor wasmachine en droger. Heeft u hier liever uw kantoor of sportruimte, een eigen optrekje voor een ouder kind of een leefruimte voor logés? De mogelijkheden zijn legio!

Woningtype D

Begane grond en buitenruimte

In de keuken is de werkruimte opgesteld in een hoekvorm. Kookt u graag en heeft u regelmatig gasten? Door de eettafel in het hart van de keuken te plaatsen, blijft u in contact met uw huisgenoten en gasten. De royale woonkamer kijkt uit op de heerlijk ruime tuin, die doorloopt tot aan de historische jachtvijver. Zwoele zomeravonden kunt u aangenaam doorbrengen op uw privévlonder met voldoende ruimte voor een comfortabele tuinmeubels.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping is ruimte voor de master bedroom en twee (slaap)kamers. Prettig als uw kinderen nog thuis wonen, als u graag logés ontvangt of als hobby- of studeerkamer. De indeling van de luxueuze badkamer met toilet op deze verdieping kunt u ook naar eigen voorkeur bepalen.

Tweede verdieping

Ook in dit woningtype is de tweede verdieping een ruimte met veel mogelijkheden. In dit voorbeeld is de master bedroom hier gesitueerd, is er ruimte voor een tweede badkamer en een afgesloten gedeelte voor wasmachine en droger. Wilt u het helemaal anders? Geen probleem, er kan heel veel! 

Beknopte omschrijving