• Vacature

  10.11.2017
  Organisatie-omschrijving TW3 begeleidt een groot aantal nieuwbouwprojecten waarbij wij de wensen met betrekking tot het...
  Lees verder »
 • Vacature kopersbegeleider (m/v)

  18.05.2017
  Kopersbegeleider (m/v) Hoe maak je van een spannende beslissing vooral een leuke ervaring? Even voorstellen:...
  Lees verder »
 • Woonbeurs Rotterdam

  02.03.2017
  KOM JE OOK LANGS? Woonbeurs Rotterdam (WTC, Beursplein 37) Zaterdag 18 en zondag 19 maart...
  Lees verder »
 • Tip van de week

  24.02.2017
  TIP VAN DE WEEK Leuke informatieve website met alles over nieuwbouw. Göran Boon (TW3) geeft...
  Lees verder »

Wonen aan de Peppelweg

De omgeving
Schiebroek is gelegen bij de Bergse Plassen en is aantrekkelijk om te wonen. De wijk is omringd door groen- en recreatiegebieden, zoals het Schiebroekse Park, Melanchtonpark, Wilgenplaspark, park Plaswijck, de kinderboerderij De Wilgenhof en de Bergse Achterplas. Winkelcentrum Peppelweg kent een ruim aanbod met op vrijdag een markt.

Project "Wonen aan de Peppelweg", met 63 eengezinswoningen moet het karakter en de leefbaarheid van de wijk zowel behouden als versterken door middel van de bouw van 63 woningen in jaren ’30 stijl met ruime tuinen en keuze in opties. Denk daarbij aan een uitbouw, dakkapel en woningplattegrond wijzigingen.

Openbaar vervoer en infrastructuur
Tuindorp Schiebroek ligt dichtbij het Centrum van Rotterdam en bij het knooppunt van de snelweg richting Den Haag en het Oosten van Nederland. Zo bent u met de auto binnen ‘no-time’ in Den Haag, het centrum van Rotterdam en andere steden die Oostelijker liggen dan Rotterdam. Verder is het openbaar vervoer goed vertegenwoordigd in Schiebroek. Er rijdt regelmatig een tram (lijn 25) door de wijk, er rijden bussen en Schiebroek heeft twee eigen metrostations. Verder brengt de Randstadrail zowel Rotterdam als Den Haag dichtbij.

Recreatie en sport
Bent u sportief? Dan is Schiebroek een leuke wijk! Met veel sportvelden, sportscholen en verenigingen is Schiebroek zeer geschikt voor ‘sporters’. Daarnaast is de wijk zeer ‘groen’ en is het fijn om hier te hard lopen, te fietsen en andere duur sporten. Recreatie is voldoende aanwezig in Rotterdam Schiebroek. Een bekende recreatie mogelijkheid is Plaswijckpark. Dit familie park is een leuk en betaalbaar uitje voor het hele gezin. Dit park is een combinatie van dierentuin en speeltuin en heeft een leuk restaurant om wat te eten en te drinken. Daarnaast heeft Schiebroek een skatepark, speeltuinen en mooie wandelroutes tot haar beschikking.

Keuze uit maar liefst 7 woningtypen!
Project "Wonen aan de Peppelweg" wordt in 3 fasen verkocht en gebouwd. Na de zomer starten wij met de 1e fase, van 26 statige jaren ’30 eengezinswoningen. U heeft de keuze uit maar liefst 7 woningtypen die onderling verschillen door de ligging (hoek of tussenwoning), uitvoering (hoogte van het dak en standaard voorzien van een dakkapel) en tuindiepte. Alle woningen zijn gelegen op eigen grond en zijn voorzien van alle gemakken en moderne installaties voor een optimaal woongenot.

Wij bieden u een complete woning aan! Voorzien van keuken en sanitaire voorzieningen. De tuinen kennen een diepte tot maximaal 17 meter en zijn voorzien van een eigen berging.

Meldt u zich nu aan op de website: www.wonenaandepeppelweg.nl zodat wij u op de hoogte kunnen houden van de start verkoop!

De ontwikkelcombinatie Peppelweg; Dura Vermeer Bouw Zuid West en Kikx Development zijn volop aan de slag het project voor te bereiden voor de verkoop. De verwachting is dat wij in september kunnen starten met de verkoop


Contactgegevens

TW3
Veerhaven 4
3016 CJ  Rotterdam
Tel  010 - 300 71 17
E-mail info@tw3.nl
   
 

Göran Boon
g.boon@tw3.nl
06 - 83 25 28 83

Marco Jongeleen
m.jongeleen@tw3.nl
06 - 83 21 25 73

Tom van Noord
t.vannoord@tw3.nl
06 - 83 22 24 18

Niels Zilverschoon
n.zilverschoon@tw3.nl
06 - 53 58 42 07

Arjen Meinema
a.meinema@tw3.nl
06 - 30 90 49 17

Lisa Portier
l.portier@tw3.nl
06 - 30 48 69 97

Roland van den Berg
roland@tw3.nl
06 - 57 69 46 09

Amile Berkhout
a.berkhout@tw3.nl
06 - 83 15 57 31

Open sollicitatie