Mogen we met je meekijken?

Mogen we met je meekijken?

Mogen we met je meekijken?

Mogen we met je meekijken?


Aan de Nieuwe Stadskade / Aan de Jachtvijver - Gouda

De Nieuwe Stadskade wordt gebouwd in de nieuwe woonwijk Westergouwe, ten westen van Gouda. Westergouwe wordt een wijk voor iedereen: van starters en gezinnen tot singles en senioren. In de wijk komen uiteindelijk alle soorten nieuwbouwwoningen: eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen, appartementen en vrijstaande woningen. De 66 kadewoningen van de Stadskade zijn in dat opzicht een opvallende en unieke verschijning in Westergouwe.


Lees meer

Wonen=Leven

Jouw nieuwbouwwoning moet bij je passen. Van locatie, indeling, materiaalkeuzes, comfortopties tot en met de handgrepen in de keuken. Bij TW3 snappen wij dat en staan jouw woonwensen centraal. Dankzij onze expertise en korte lijnen met ontwikkelaars kunnen wij jouw ideeën al vroeg bespreekbaar maken, visualiseren (met onze tekenafdeling) en tot uitvoer brengen. Ons uitgangspunt: het maximale uit jouw woonbudget halen!

Maakt vastgoed persoonlijk

Vanzelfsprekend ligt je focus op je nieuwe huis. Maar voor je de boel kunt inrichten, moet er nog veel geregeld worden: de verkoop van je oude huis, taxaties, financieel advies en begeleiding bij de oplevering. Bij TW3 staan we je persoonlijk bij. Ook als je vragen hebt die buiten het speelveld liggen van ons dienstenpakket, wijzen we je de weg. Als centraal aanspreekpunt stellen we ons flexibel op als het gaat om tijdstip en locatie: gewoon bij je thuis of in ons huiselijk ingerichte kantoor aan de Veerhaven.

Zullen we afspreken?

Wil je meer informatie over ons of ons aanbod, vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Op zoek naar een bestaande woning?