11 april 2018 Nieuwsbrief Goudshof Gouda

Nieuwsbrief Goudshof Gouda

Nieuwbouw Goudshof in Gouda Wonen in de tuin van St. Jozef Houdt u van alles wat het leven te bieden heeft? En wilt u hier optimaal van genieten? Dan is de nieuwbouw locatie Goudshof in Gouda iets voor u. Deze kleine en intieme nieuwbouwwijk bestaat uit circa 98 appartementen, 25 ruime eengezinswoningen en één fraaie twee-onder-één-kapwoningen met alles wat u wenst op loopafstand. Goudshof wordt gerealiseerd achter het monumentale St. Jozefpaviljoen, aan de rand van de binnenstad van Gouda. Hier vindt u de rust en het groen van een fijne buitenwijk, maar ook de dynamische binnenstad met al z’n faciliteiten binnen handbereik. Goudshof biedt u het beste van twee werelden. Hier kunt u wonen precies zoals u leeft! Het plangebied van Goudshof omvat het terrein dat wordt begrensd door de Graaf Florisweg, Graaf Adolfstraat, Jan van Beaumontstraat en de Dillenburgsingel. Bekijk de volledige nieuwsbrief van 27 maart hier . Belangstelling in dit nieuwbouwproject in Gouda? Schrijf u in als belangstellende via de projectwebsite of neem contact op met  TW3 of Boer Makelaardij  

5 april 2018 Start verkoop Villahof Soeterwaart te Zoetermeer

Start verkoop Villahof Soeterwaart te Zoetermeer

Op zaterdag 21 april 2018 start de verkoop van de tien stijlvolle villa's in Villahof Soeterwaart in Zoetermeer! Dit schitterende nieuwbouwplan aan de Benthuizenstraat in de wijk Oosterheem omvat 6 twee-onder-één-kapvilla's en 4 vrijstaande villa's. De villa's zijn opgezet in een statige architectuur en zijn gesitueerd op bijzonder riante kavels. Tijdens de start verkoop presenteren we u graag het plan, de villa's en de diverse uitbreidings-, indelings- en duurzaamheidsopties waarmee u uw villa helemaal uniek maakt. U bent van harte welkom!
Start verkoop Villahof Soeterwaart, zaterdag 21 april tussen 11.00 uur - 13.00 uur in restaurant Hudson, Hugo de Grootlaan 2 te Zoetermeer. Op www.soeterwaart.nl kunt u zich alvast inschrijven als geïnteresseerde.
2 februari 2018 Aan de Nieuwe Stadskade / Aan de Jachtvijver – Gouda

Aan de Nieuwe Stadskade / Aan de Jachtvijver – Gouda

De Nieuwe Stadskade wordt gebouwd in de nieuwe woonwijk Westergouwe, ten westen van Gouda. Westergouwe wordt een wijk voor iedereen: van starters en gezinnen tot singles en senioren. In de wijk komen uiteindelijk alle soorten nieuwbouwwoningen: eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen, appartementen en vrijstaande woningen. De 66 kadewoningen van de Stadskade zijn in dat opzicht een opvallende en unieke verschijning in Westergouwe.
Aan de Nieuwe Stadskade zit je dichtbij de bruisende binnenstad van Gouda met alle hippe hotspots! Of het nu gaat om lekker eten & drinken, shoppen of een dagje cultureel doen… Je vindt het straks allemaal op fiets- en loopafstand van de Nieuwe Stadskade.

Aan de Jachtvijver; 12 twee-onder-een-kapwoningen rondom de archeologische vijver. Het ontwerp voor deze woningen is gereed en de verkoop is gestart op 31 augustus 2017. Nieuwsgierig?

Neem dan een kijkje op www.aandejachtvijver.nl

2 februari 2018 De Groene Kaap – Katendrecht

De Groene Kaap – Katendrecht

Sinds 27 november 2017 officieel in de verkoop: De Groene Kaap! Tijdens de drukbezochte informatiebijeenkomst in de Fenix Food Factory hebben we alle geïnteresseerden geïnformeerd over deze bijzondere woningen en appartementen in Katendrecht. Diverse appartementen en eengezinswoningen in een SFEERVOLLE GROENE OMGEVING! Gezinnen, duo’s, singles, ouderen en families: iedereen voelt zich thuis in De Groene Kaap. Kun jij de Kaap aan?

2 februari 2018 Nieuweroord Leiden

Nieuweroord Leiden

Wonen in Nieuweroord Wonen in één van de meest karakteristieke stukjes van Leiden? Dat kan in deze exclusieve appartementen middenin het 'Bos van Bosman'! Luxe en comfort staat centraal in deze groene enclave, aan de rand van het centrum. Op deze plek komt het monumentaal landhuis Nieuweroord in zijn oorspronkelijke staat terug. Interesse? 87 appartementen | 60-200m2 | €342.500 - €1.105.000

2 februari 2018 New Babylon – Den Haag Centrum

New Babylon – Den Haag Centrum

Wonen in een exclusief appartement in het CENTRUM van Den Haag! | New Babylon | Den Haag Centrum Het voelt als een hotel, maar het is jouw eigen LUXE appartement. Je kunt gebruik maken van een service manager of jouw appartement helemaal laten inrichten. Ervaar New Babylon Residences. Ervaar het wonen middenin een wereldstad als Den Haag, met alle voorzieningen op loopafstand. Het is het decor van twee exclusieve appartemententorens: New Babylon Park Tower en New Babylon City Tower. In elk van beide torens kunt u wonen in een huurappartement waarin het u aan niets ontbreekt. Tot en met het privilege van een eigen service manager aan toe. Kijk op de website voor het actuele aanbod. De stad aan je voeten en het strand om de hoek, jij hoeft alleen nog maar te genieten! Lijkt dit je wat? Huurappartementen | €1215 - €2600 per maand (incl parkeerplaats) | ca 101m2 - 119m2

2 februari 2018 De Rotterdam / 44 Floors

De Rotterdam / 44 Floors

We vlogen een rondje rondom De Rotterdam, wat een gebouw hè? De bewoners van onze appartementen in 44/floors hebben een geweldig uitzicht! Zie jij jezelf hier wonen? Er komen regelmatig HUUR en KOOP appartementen vrij. Appartementen | 75-154 m2 | €900 - €2500 huur per maand | vanaf +- €297.000,- koop

2 februari 2018 START VERKOOP 20-1 | Park Waterrijk Fase 3 Hekelingen

START VERKOOP 20-1 | Park Waterrijk Fase 3 Hekelingen

Wil je riant wonen, in het groen, met uitgestrekte polders en natuur naast de deur? Grenzend aan het Nationaal Landschap Hoeksche Waard en Spijkenisse ligt Park Waterrijk. Je vindt hier een gevarieerd woonprogramma met vrijstaande villa’s, twee-onder-één kap villa’s en vier-onder-één kap woningen. Allemaal aan het water. Aanstaande zaterdag is de Start verkoop Park Waterrijk fase 3 in het Dorpshuis aan de Lede 13 in Hekelingen. Tussen 11:00 uur en 13:00 uur informeren wij je over alle zaken die met de verkoop te maken hebben.

2 februari 2018 Weten wat jouw paleisje waard is?

Weten wat jouw paleisje waard is?

Weten wat jouw paleisje waard is? 

2 februari 2018 IN DE VERKOOP! MORGEN INFORMATIEBIJEENKOMST | Het Land Spijkenisse

IN DE VERKOOP! MORGEN INFORMATIEBIJEENKOMST | Het Land Spijkenisse

Wil jij wonen in een RUIME eengezinswoning of royale tweekapper? Vanaf vandaag kun je inschrijven voor Het Land fase 12 in Spijkenisse! Op woensdag 31 januari tussen 17.00-18.00 is iedereen welkom in Het Elementenhuis. Je ontvangt hier de brochure en wij zijn aanwezig voor het beantwoorden van al je vragen.

Interesse? Kom dan snel kijken en je oriënteren. Wacht niet te lang, want Het Land is populair. Alle vorige bouwfasen waren bijzonder snel uitverkocht!

2 februari 2018 OPEN HUIS 3-2 | Maanplein, Den Haag

OPEN HUIS 3-2 | Maanplein, Den Haag

Ben je op zoek naar een ruim en comfortabel appartement vlakbij het centrum van Den Haag? Op zaterdag 3 februari ben je van 11.00-13.00 uur van harte welkom om verschillende woningen in gebouw 3 te bezichtigen. Ook gaat de 2e verhuurfase van start met 80 appartementen in gebouw 6. Kom je kijken? Appartementen | 77-137m2 | €800 - €1450 per maand