Terug naar overzicht

De Blaauwe Haan

Gouda

Kenmerken

Projectstatus
Type Huur, Koop
Prijs vanaf € 499.000,–
Oppervlakte vanaf 142m²
Oppervlakte tot 177m²
Gebouw type Nieuwbouw
Soort woning Appartementen
3336_blauwehaan_a5_01.jpg
3336_blauwehaan_b3_02.jpg
3336_blauwehaan_c2_b_01.jpg
3409_blauwehaan_combi_a2_02.jpg
3409_blauwehaan_int_werkkamer_d1_02_01.jpg
3409_blauwehaan_special_b1_02.jpg
3409_blauwehaan_tuin_b2_02.jpg
3409_blauwehaan_vrijstaand_b2_02.jpg
3336_blauwehaan_a5_01.jpg
3336_blauwehaan_b3_02.jpg
3336_blauwehaan_c2_b_01.jpg
3409_blauwehaan_combi_a2_02.jpg
3409_blauwehaan_int_werkkamer_d1_02_01.jpg
3409_blauwehaan_special_b1_02.jpg
3409_blauwehaan_tuin_b2_02.jpg
3409_blauwehaan_vrijstaand_b2_02.jpg

EEN GOUDEN KANS: WONEN IN DE BLAAUWE HAAN

De verkoop start 5 november!

Goudhaantjes. Het zou zomaar kunnen dat u deze kleine, prachtige vogeltjes tegenkomt als u straks vanuit huis het Van Bergen IJzendoornpark in wandelt.

Dit prachtige park ligt in één van de mooiste stukjes Gouda. Vlak hiernaast stond eens het kaaspakhuis De Blaauwe Haan. Die naam leeft voort in het smaakvolle, kleinschalige nieuwbouwproject waar we u graag in rondleiden. U maakt kennis met de verschillende woningtypes. U ontdekt de opties en de vele mogelijkheden die elke woning biedt. Goudhaantjes. Geluksvogels. U komt ze straks in elk geval tegen in De Blaauwe Haan. Misschien bent u er één van.

35 ROYALE PARKWONINGEN
De Blaauwe Haan geeft u de keuze uit 35 grondgebonden parkwoningen in vijf verschillende types.

Elke parkwoning heeft dus een eigen tuin. En: elke parkwoning heeft naast de begane grond nog eens twee royale bovenverdiepingen. Centraal in De Blaauwe Haan ligt een groot parkgebied. Ideaal voor kinderen om veilig te spelen, leuk om buren te ontmoeten.

ALLE RUIMTE.OOK VOOR UW PERSOONLIJKE WOONWENSEN.
Dit veelzijdige project wordt gerealiseerd op het terrein van het vroegere kaaspakhuis De Blaauwe Haan. Dit is in alle opzichten een prettige locatie. U wandelt vanuit uw woning zo het lommerrijke Van Bergen IJzendoornpark in. Het NS-station Gouda is vrijwel om de hoek. En u loopt in een paar minuten naar het gezellige, oude stadscentrum.

De 35 koopwoningen worden rond een centraal groengebied gebouwd, een binnenpark met wandelpaden waar alle voordeuren aan zijn gesitueerd. Dit wordt de groene ‘buurthuiskamer’. Een heerlijke plek waar de kinderen altijd wel een vriendje of vriendinnetje vinden. De parkwoningen zelf zijn ruim van opzet. Bijna iedere woning is ca. zes meter breed en heeft drie volwaardige verdiepingen. Op de begane grond zijn de grote living en de eetkeuken, in totaal ca. 53 m². Optioneel is hier de uitbouw van 1,2 meter of 2,4 meter, voor nòg meer woonruimte beneden.

Op de verdiepingen kunt u spelen met de vele kamers: werken aan huis, meer of minder slaapkamers, een kastenkamer of een game-kamer. Alles kan. U kunt desgewenst ook kiezen voor een (nog!) grotere badkamer. Voor elke parkwoning is er parkeergelegenheid met een eigen privé parkeerplaats. Soms is dat direct bij de woning en soms op één van de aangewezen parkeerplekken op het binnenterrein. Heerlijk: thuiskomen en nooit meer hoeven zoeken naar een parkeerplek.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.