Terug naar overzicht

Stack

Rotterdam

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs vanaf € ,–
Gebouw type Nieuwbouw
Soort woning Appartementen
Avondzicht euromast met Stack erin.jpg
Rijnhaven_beurs_update 02B.jpg
17149R_2018-04-07_V1 5.jpg
Avondzicht euromast met Stack erin.jpg
Rijnhaven_beurs_update 02B.jpg
17149R_2018-04-07_V1 5.jpg

Schrijf je in en creëer mee!

Rotterdam levert het plaatje, de architect het ontwerp. Maar hoe de appartementen er precies uit zullen zien, dat bepaal jij als koper. Praat mee, doe mee tijdens de eerste co-creatiesessie op donderdag 21 juni a.s. Kom alles te weten over Stack en vertel jouw woonwensen. Meld je aan als geïnteresseerde dan blijf je op de hoogte van deze bijzondere avond.

Uitgesproken wonen aan de Maas

De schepen op het water, de havens in de verte. Het uitzicht vanaf de Müllerpier is iconisch voor Rotterdam. Op de kade staat een expressief gebouw. Stack: de uitgesproken plek om te wonen aan de Maas. Stack doet niet onder voor zijn omgeving en is al van ver herkenbaar. Rotterdam is een landmark rijker.
Stack wordt de nieuwe luxe woontoren op het puntje van de pier. Sculptuur van gestapelde dozen. Silhouet in beweging, net als de rivier. Eigenzinnig van buiten, exclusief van binnen. Stack biedt ruimte aan 85 hoogwaardige appartementen. Smaakvol afgewerkt, smart gebouwd. Het meest exclusief is nog de ligging: Stack is aan drie zijden omgeven door water.

Van ruige pier naar hotspot

Ooit het domein van noeste arbeiders. Van ruig havengebied veranderde de Müllerpier in een prettige woonlocatie. Oceaanschepen vertrokken, het karakter bleef. Wie er woont, heeft alles in de buurt en hartje stad dichtbij. Stack voegt toe en maakt af. Müllers metamorfose is compleet.