Terug naar overzicht

STACK

Rotterdam

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs vanaf € 335.000,–
Oppervlakte vanaf 69m²
Gebouw type Nieuwbouw
Soort woning Appartementen
2658b-210779.jpg
2658c-ext0006.jpg
2658d-ext0006-sunset.jpg
2658d-foto1295.jpg
Avond HOME.jpg
Int 06 - bnr 5.jpg
Int 07 - bnr 17.jpg
Int 08 - bnr 21.jpg
Int 09 - bnr 55.jpg
Int 10 - bnr 59.jpg
Int 11 - Penthouse - bnr 84.jpg
2658b-210779.jpg
2658c-ext0006.jpg
2658d-ext0006-sunset.jpg
2658d-foto1295.jpg
Avond HOME.jpg
Int 06 - bnr 5.jpg
Int 07 - bnr 17.jpg
Int 08 - bnr 21.jpg
Int 09 - bnr 55.jpg
Int 10 - bnr 59.jpg
Int 11 - Penthouse - bnr 84.jpg

STACK! Uniek wonen aan de Maas

Op de kop van de Müllerpier in Rotterdam verrijst straks: STACK. Een expressief gebouw en al van ver herkenbaar. Een sculptuur van gestapelde blokken. Het silhouet lijkt constant in beweging, net als de Maas. STACK is eigenzinnig van buiten en exclusief van binnen. Het gebouw biedt ruimte aan ruime eengezinswoningen met tuin, fraaie overhoekse appartementen met ruime balkons of terrassen en luxe penthouses. Grote ramen bieden een spectaculair uitzicht op de Maas, de haven, het park en de stad.

Bekijk het actuele aanbod op de projectwebsite www.stackrotterdam.nl , er zijn nog enkele woningen beschikbaar of neem contact op met een van onze makelaars.

STACK
De plek op de kop van de Müllerpier is uniek. Je woont straks omgeven door prachtige uitzichten over de stad, de Maas of naar de haven.

Het gebouw is de nieuwste woontoren van Rotterdam op het uiterste puntje van de Müllerpier, een expressief gebouw en al van ver herkenbaar. De 70 meter hoge toren met 22 verdiepingen wordt hoogwaardig afgewerkt. En dat gevoel van luxe begint al bij de ruime hoge entree; de lobby geheel van glas geeft toegang tot appartementen. Het gebouw biedt ruimte aan ruime eengezinswoningen met tuin, fraaie overhoekse appartementen met ruime balkons of terrassen en luxe penthouses. Grote ramen bieden een spectaculair uitzicht op de Maas, de haven, het park en de stad.

Bewoners kunnen veelal hun auto met behulp van 2 parkeerliften kwijt in de parkeergarage. Het gebouw beschikt daarnaast over een gezamenlijke fietsenstalling met plek voor ruim 100 fietsen. Verder beschikt bijna elke woning over een eigen externe berging die per lift bereikbaar is.

LOCATIE
Ooit het domein van noeste arbeiders in het havengebied van Rotterdam. Nu getransformeerd naar een gewaardeerde woonlocatie voor jong en oud. Het Lloydkwartier behoudt met de transformatie naar wonen haar karakteristieke sfeer. Wie er woont, heeft alles in de buurt en hartje stad dichtbij. STACK voegt toe en maakt af. De metamorfose van de Müllerpier is straks met voltooiing van STACK compleet.

Wie in STACK woont, heeft alles in de buurt en hartje Rotterdam dichtbij: op slechts 10 minuten fietsen. Het openbaar vervoer is op loopafstand, net als winkels voor de dagelijkse boodschappen. In de buurt is ook een basisschool gevestigd en een theater voor jong publiek: het Maaspodium. In de buurt zijn verder verschillende leuke horecazaken te vinden. Het oudste park van Rotterdam aan de overkant is ideaal voor een rondje hardlopen en een heerlijke plek voor een zomerse picknick of barbecue. Ook vlakbij: sportcomplex Lloyd Multiplein. Op meerdere voetbal- en basketbalvelden kun je naar hartenlust sporten.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.