Terug naar overzicht

The Terraced Tower

Rotterdam

Kenmerken

Projectstatus
Type Huur
Prijs vanaf € 1.450,–
Oppervlakte vanaf 81m²
Gebouw type Nieuwbouw
Soort woning Appartementen
01-TTT Complex-.jpg
03-TTT Complex-09.jpg
08-TTT Complex-.jpg
12-TTT Complex-48.jpg
14-TTT Complex-06.jpg
18-TTT Complex-.jpg
20-TTT Complex-.jpg
26-TTT Complex-10.jpg
01-TTT Complex-.jpg
03-TTT Complex-09.jpg
08-TTT Complex-.jpg
12-TTT Complex-48.jpg
14-TTT Complex-06.jpg
18-TTT Complex-.jpg
20-TTT Complex-.jpg
26-TTT Complex-10.jpg

- THIS IS FRONT ROW LIVING -
Huur een appartement met een unieke kijk op het leven. Het imposante gebouw midden in de stad is de perfecte uitvalsbasis. Elk appartement in The Terraced Tower biedt je een fantastisch uitzicht en een breed balkon waar je kunt zitten, relaxen en spelen.

Schrijf je in via de projectwebsite. Naar verwachting worden deze woningen begin zomer 2021 opgeleverd.

- Huurprijzen vanaf ca. € 950,- per maand exclusief servicekosten;
- Woonoppervlaktes van ca. 52 m² tot ca. 136 m²;
- 122 parkeerplekken beschikbaar;
- Luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur;
- Woningen zijn niet voorzien van vloer (bekleding) en interieur;
- Een ruim balkon bij ieder appartement.

Hoe drink jij je koffie het liefst? Met uitzicht op de skyline of op de rivier? Elke dag wakker worden met een compleet nieuw uitzicht verveelt echt nooit. Fantastische zonsondergangen, een bruisende stad, en dat alles vanuit je luie stoel. Dus ga lekker zitten en geniet van het unieke uitzicht vanaf de eerste rij.

Vanzelfsprekend voldoet The Terraced Tower aan de meest recente duurzame standaarden. Zo zijn alle appartementen gasloos en energiezuinig. Zonnepanelen op het dak genereren de energie voor alle gedeelde ruimtes. Je kunt zelfs groener reizen door gebruik te maken van de gedeelde auto’s. Front Row Living betekent ook Sustainable Living.

- Locatie –
The Terraced Tower biedt je de perfecte uitvalsbasis. Pak een watertaxi of elektrische fiets, of ga te voet. En moet je de stad uit? The Terraced Tower ligt aan een hoofdweg, en het Centraal Station is maar zeven minuten fietsen. Wat je ook wilt doen, waar je ook heen wilt, een betere start kun je niet krijgen!

Stap naar buiten en je staat direct midden in de stad. De Markthal is om de hoek. Kies uit honderden restaurants, cafés en terrassen. Maar ook musea, bioscopen, concertzalen en clubs: alles is vlakbij. Ook 's avonds biedt de buurt je alles wat je nodig hebt: lekker lachen in Comedy Club Haug, bezoek een jazzconcert in Lantarenvenster, ga een hapje eten in de Foodhallen… je zult je geen avond vervelen!

- Wonen in The Terraced Tower? -
Wil jij eerste rij genieten van alles wat The Terraced Tower en Rotterdam te bieden heeft? Neem dan een kijkje op de projectwebsite en schrijf je in voor de woning(en) van jouw keuze! Wil je eerst meer informatie of heb je hulp nodig bij de inschrijving? Neem dan contact op met ons kantoor.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.