Dé verbindende schakel


Aan de Nieuwe Stadskade / Aan de Jachtvijver - Gouda

De Nieuwe Stadskade wordt gebouwd in de nieuwe woonwijk Westergouwe, ten westen van Gouda. Westergouwe wordt een wijk voor iedereen: van starters en gezinnen tot singles en senioren. In de wijk komen uiteindelijk alle soorten nieuwbouwwoningen: eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen, appartementen en vrijstaande woningen. De 66 kadewoningen van de Stadskade zijn in dat opzicht een opvallende en unieke verschijning in Westergouwe.


Lees meer

Drie diensten onder één dak

TW staat voor Toegevoegde Waarde. De 3 in onze naam staat voor de drie diensten die wij onder één dak aanbieden: makelaardij, strategie en marketing. Onze aanpak is gestoeld op een brede expertise, jarenlange ervaring en een uitstekende kennis van regelgeving. Dat maakt ons dé verbindende factor tussen bouwbedrijf of projectontwikkelaar en jou – de koper die een nieuwbouwwoning zoekt die aan alle wensen voldoet.

Begeleiding bij aankoop – en verkoop // Financieel advies en taxatie // Projectadvies en haalbaarheidsstudies // Marketingadvies en ondersteuning // Kopersbegeleiding // Advies en bemiddeling beleggingsobjecten