Petra Eenhoorn Kopersbegeleiding

Al jaren heeft Petra de droom het vastgoed in te gaan. Door het vak bouwkunde kwam zij in aanraking met de Kopersbegeleiding. De combinatie tussen makelaardij en haar passie voor de verbouwing van woningen leek haar dit de juiste stap. Al geruime tijd helpt zij in haar eigen tijd mensen met de vraag hoe een woning beter in te delen is en draagt zij nieuwe ideeën aan. Het leukst vind zij een koper vanaf het begin van de bouw van hun nieuwbouwwoning tot aan de oplevering te begeleiden en van advies te kunnen voorzien.

Mireille Cornelissen Kopersbegeleiding

Mireille heeft ruime ervaring op het gebied van planmatig werken bij verschillende bouwkundige projecten. Zij is een expert met kennis van alle ins en outs van de vastgoedwereld, die echt met kopers meeleeft. Haar passie: de verschillende koperswensen inventariseren om deze vervolgens – binnen de mogelijkheden van het project – daadwerkelijk door de uitvoerende aannemer te laten verwezenlijken.

Roland van den Berg Kopersbegeleiding

Roland is een sociaal, inlevend persoon met een brede bouwkundige ervaring die altijd op zoek is naar verbeteringen, uitdagingen en manieren om het onderste uit de kan te halen voor kopers. Met een achtergrond als werkvoorbereider bij BAM staat hij garant voor heldere afspraken en overzichtelijk werken. In zijn vrije tijd klust hij graag hobbymatig aan woningen en tuinen, waardoor hij kopers nog beter kan begeleiden in hun woonwensen.

Mariska Verwaal Backoffice medewerker

Mariska is vier jaar werkzaam geweest als verhuurmakelaar. Sinds een jaar werkt ze bij TW3 op de backoffice ter ondersteuning van de makelaars op de afdelingen verhuur, verkoop, bestaande bouw en nieuwbouw. Mariska is behulpzaam, georganiseerd, betrokken en een echte troubleshooter. In haar vrije tijd ontsnapt ze graag uit ‘escape rooms’. Dus hoe moeilijker de puzzel, hoe groter de uitdaging voor haar.

Niels Zilverschoon Dispositie manager

Niels weet feilloos woonwensen in te schatten. Alweer vanaf 2004 werkzaam in de makelaardij heeft hij dan ook een dijk aan ervaring opgebouwd. Met name op het gebied van projectmatige verkoop en verhuur van woningen. Bij TW3 is hij verantwoordelijk voor het verkopen (‘uitponden’) van voormalige huurwoningen. Hoe vol zijn agenda ook is, Niels gaat altijd voor het beste resultaat. Een project is voor hem pas een succes wanneer alle betrokken partijen even enthousiast zijn.

Stephanie Wortelboer Backoffice medewerker

Vastgoed heeft Stephanie altijd geïnteresseerd. Het leukste vindt zij het persoonlijke contact met klanten. Behulpzaam, doelgericht, sociaal en flexibel zet ze al deze kwaliteiten in om klanten het zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Sinds 2014 ondersteunt zij de TW3-makelaars op de afdelingen verhuur, verkoop, bestaande bouw en nieuwbouw. Stephanie is het zonnetje in huis die prat gaat op een gezellige werkplek en fijne telefoongesprekken.

Lisa Portier Verhuurmakelaar

Stilstand is achteruitgang volgens Lisa. Leergierig als ze is, wil ze daarom blijven leren en groeien binnen het vastgoed. Lisa is enthousiast, gedreven en heeft een diepgewortelde passie voor het vak. Sinds ze in februari 2015 bij TW3 aan de slag ging, heeft ze al vele succesvolle matches tussen woningaanbod en klanten tot stand weten te brengen. Lisa gaat dan ook echt een verbinding aan met klanten en verdiept zich in al hun wensen.

Marco Jongeleen Adviseur zakelijke vastgoedpartijen en marketing adviseur

Als fanatiek hockeyer en tennisser gaat Marco altijd voor de winst. Datzelfde fanatisme stopt hij in zijn werk, waar hij ook altijd deel wil uitmaken van het ‘winning team’. Met 25 jaar vastgoedervaring weet Marco feilloos kansen in de markt te signaleren. Hij brengt marktpartijen uit zijn netwerk samen en ontleedt lastige vraagstukken om tot eenvoudige oplossingen te komen. Kortom, een strategisch onderhandelaar die bekend staat om zijn persoonlijke benadering.

Elaine Gevaert Backoffice medewerker

Elaine heeft drie jaar werkervaring opgedaan als binnendienst medewerker op een ander makelaarskantoor, waar ze destijds haar diploma tot assistent-makelaar haalde. TW3 haalde haar begin 2017 binnen, omdat zij een echte teamspeler is, behulpzaam, vriendelijk, enthousiast en leergierig. Haar drijfveer is om zo veel mogelijk kennis op te doen om zo de hoge kwaliteit te waarborgen die TW3 voor ogen heeft voor haar klanten.

Tom van Noord Marketing-adviseur

Vastgoedvraagstukken vanaf het ontkiemen van een idee tot en met de oplevering tot een goed einde brengen; Tom leeft ervoor. Al 25 jaar werkt hij met veel plezier in de vastgoedsector. Zijn toegevoegde waarde? Tom is toegewijd en persoonlijk betrokken bij woningbouwprojecten en heeft jarenlange ervaring met planontwikkeling en marktbenadering. Zijn grootste drijfveer is opvallende en succesvolle marketingplannen bedenken en uitvoeren, die tot blije en tevreden klanten leiden.

Lonneke Cramer Makelaar

Na jaren ervaring in de makelaardij in het buitenland vond Lonneke het tijd terug te keren naar haar roots. Sinds November 2018 is zij gediplomeerd makelaar en ook binnen deze functie actief voor TW3. Doorzettingsvermogen en werken onder druk zijn haar twee krachtigste kenmerken. Deze kenmerken, in combinatie met haar oog voor details, zorgen ervoor dat elke deadline met een topresultaat wordt behaald.