Marsha Sint Nicolaas Nieuwbouw Makelaar

Een gezelschapsdier die het met iedereen kan vinden. Zakelijk succes combineren met persoonlijke aandacht dat is Marsha op het lijf geschreven. De ultieme bekroning op haar werk is wanneer klanten in het grote bos der nieuwbouwprojecten eindelijk dé perfecte woning hebben gevonden. Haar vrije tijd besteed ze samen met haar familie en vrienden en daarnaast is ze druk met het realiseren van haar eigen nieuwbouwwoning.

Gau Sripal Kopersbegeleider

Kopersbegeleider Gau gaat graag tot het uiterste voor de kopers welke hij begeleidt tot aan oplevering. Hij geniet van de veelzijdigheid in zijn werk. Zo is hij op een werkdag het ene moment op kantoor, waar hij een afspraak heeft met kopers en vervolgens is hij te vinden op de bouwplaats. Gau is leergierig en gedreven om zichzelf verder te ontwikkelen. Ontspannen doet hij graag door het opzoeken van leuke restaurantjes en een drankje in de stad.

Ferah Can Social Media Specialist

Ook wel bekend als de Social Media dame. Deze ‘Funda-junkie’ bekijkt niet langer de woningen vanaf haar laptop, maar zorgt er onder andere voor dat deze online goed tot zijn recht komt. Door de exclusieve toegang tot bouwprojecten, waar ze het bouwproces van A tot Z mee maakt, realiseert ze hiermee de verbinding tussen de opdrachtgevers en TW3-Diel. Ferah haalt haar energie uit het in beeld brengen van haar leuke collega’s.

Petra Eenhoorn Kopersbegeleiding

Al jaren heeft Petra de droom het vastgoed in te gaan. Door het vak bouwkunde kwam zij in aanraking met de Kopersbegeleiding. De combinatie tussen makelaardij en haar passie voor de verbouwing van woningen leek haar dit de juiste stap. Al geruime tijd helpt zij in haar eigen tijd mensen met de vraag hoe een woning beter in te delen is en draagt zij nieuwe ideeën aan. Het leukst vind zij een koper vanaf het begin van de bouw van hun nieuwbouwwoning tot aan de oplevering te begeleiden en van advies te kunnen voorzien.

Mireille Cornelissen Kopersbegeleiding

Mireille heeft ruime ervaring op het gebied van planmatig werken bij verschillende bouwkundige projecten. Zij is een expert met kennis van alle ins en outs van de vastgoedwereld, die echt met kopers meeleeft. Haar passie: de verschillende koperswensen inventariseren om deze vervolgens – binnen de mogelijkheden van het project – daadwerkelijk door de uitvoerende aannemer te laten verwezenlijken.

Roland van den Berg Kopersbegeleiding

Roland is een sociaal, inlevend persoon met een brede bouwkundige ervaring die altijd op zoek is naar verbeteringen, uitdagingen en manieren om het onderste uit de kan te halen voor kopers. Met een achtergrond als werkvoorbereider bij BAM staat hij garant voor heldere afspraken en overzichtelijk werken. In zijn vrije tijd klust hij graag hobbymatig aan woningen en tuinen, waardoor hij kopers nog beter kan begeleiden in hun woonwensen.

Mariska Verwaal Backoffice medewerker

Mariska werkt sinds 2016 bij TW3. In 2018 heeft ze haar studie Vastgoed & Makelaardij bij ons afgerond en is bij TW3 gebleven om haar kennis en ervaring uit te breiden. Momenteel werkt ze op de backoffice van de nieuwbouwafdeling en is ze het aanspreekpunt voor verschillende projecten. Mariska is behulpzaam, georganiseerd, betrokken en een echte troubleshooter, alle ingrediënten om een project in goede banen te leiden van A tot Z.

Niels Zilverschoon Dispositie manager

Niels weet feilloos woonwensen in te schatten. Alweer vanaf 2004 werkzaam in de makelaardij heeft hij dan ook een dijk aan ervaring opgebouwd. Met name op het gebied van projectmatige verkoop en verhuur van woningen. Bij TW3 is hij verantwoordelijk voor het verkopen (‘uitponden’) van voormalige huurwoningen. Hoe vol zijn agenda ook is, Niels gaat altijd voor het beste resultaat. Een project is voor hem pas een succes wanneer alle betrokken partijen even enthousiast zijn.

Stephanie Wortelboer Backoffice medewerker

Vastgoed heeft Stephanie altijd geïnteresseerd. Het leukste vindt zij het persoonlijke contact met klanten. Behulpzaam, doelgericht, sociaal en flexibel zet ze al deze kwaliteiten in om klanten het zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Sinds 2014 ondersteunt zij de TW3-makelaars op de afdelingen verhuur, verkoop, bestaande bouw en nieuwbouw. Stephanie is het zonnetje in huis die prat gaat op een gezellige werkplek en fijne telefoongesprekken.

Lisa Portier Verhuurmakelaar

Stilstand is achteruitgang volgens Lisa. Leergierig als ze is, wil ze daarom blijven leren en groeien binnen het vastgoed. Lisa is enthousiast, gedreven en heeft een diepgewortelde passie voor het vak. Sinds ze in februari 2015 bij TW3 aan de slag ging, heeft ze al vele succesvolle matches tussen woningaanbod en klanten tot stand weten te brengen. Lisa gaat dan ook echt een verbinding aan met klanten en verdiept zich in al hun wensen.

Marco Jongeleen Adviseur zakelijke vastgoedpartijen en marketing adviseur

Als fanatiek hockeyer en tennisser gaat Marco altijd voor de winst. Datzelfde fanatisme stopt hij in zijn werk, waar hij ook altijd deel wil uitmaken van het ‘winning team’. Met 25 jaar vastgoedervaring weet Marco feilloos kansen in de markt te signaleren. Hij brengt marktpartijen uit zijn netwerk samen en ontleedt lastige vraagstukken om tot eenvoudige oplossingen te komen. Kortom, een strategisch onderhandelaar die bekend staat om zijn persoonlijke benadering.

Elaine Gevaert Backoffice medewerker

Elaine heeft drie jaar werkervaring opgedaan als binnendienst medewerker op een ander makelaarskantoor, waar ze destijds haar diploma tot assistent-makelaar haalde. TW3 haalde haar begin 2017 binnen, omdat zij een echte teamspeler is, behulpzaam, vriendelijk, enthousiast en leergierig. Haar drijfveer is om zo veel mogelijk kennis op te doen om zo de hoge kwaliteit te waarborgen die TW3 voor ogen heeft voor haar klanten.

Tom van Noord Marketing-adviseur

Vastgoedvraagstukken vanaf het ontkiemen van een idee tot en met de oplevering tot een goed einde brengen; Tom leeft ervoor. Al 25 jaar werkt hij met veel plezier in de vastgoedsector. Zijn toegevoegde waarde? Tom is toegewijd en persoonlijk betrokken bij woningbouwprojecten en heeft jarenlange ervaring met planontwikkeling en marktbenadering. Zijn grootste drijfveer is opvallende en succesvolle marketingplannen bedenken en uitvoeren, die tot blije en tevreden klanten leiden.