Terug naar overzicht

Anna van Buerenplein 144 ‘S-GRAVENHAGE

'S-GRAVENHAGE

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 465.000,–
Status Verkocht onder voorbehoud
Oppervlakte vanaf 90m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 2

Schitterend 3-kamer appartement in de City Tower van ca. 90 m2. U heeft vanaf de 18e verdieping een prachtig uitzicht.

Verplichte afname van de parkeerplaats in de parkeergarage € 35.000,- k.k. Deze prijs is NIET inbegrepen in de verkoopprijs.

In Den Haag vind je New Babylon, A New City in the City. Hier kun je wonen, werken, winkelen, eten, cocktails drinken, relaxen, sporten of genieten van het fantastische uitzicht. New Babylon ligt op een internationaal knooppunt, comfortabel gelegen tussen het grootste park van Den Haag en station Den Haag Centraal. Perfect bereikbaar of je nu met de auto komt, het openbaar vervoer of op de fiets.

Wonen in New Babylon betekent letterlijk en figuurlijk wonen op hoog niveau. De appartementen bevinden zich in de twee woontorens: New Babylon Park Tower en New Babylon City Tower. Alle woningen zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen en bieden een fantastisch uitzicht over Den Haag, Rotterdam en/of Scheveningen.

Servicemanagers
Om het wonen voor u zo aangenaam mogelijk te maken, zijn er voor u in de Park Tower en City Tower professionele servicemanagers aangesteld. De servicemanagers heten u welkom aan de ontvangstbalie in de hal op de begane grond van uw woongebouw. Vanaf dag één staan zij tot uw beschikking voor comfort- en servicediensten op maat. Zo wordt wonen in New Babylon Residences nog plezieriger.

Lift naar 18e etage: hal en entree tot het appartement. Ruime hal met toilet en ruime berging met o.a. opstelplaats voor wasmachine en droger. Dit appartement heeft een ruime en lichte woonkamer met balkon en open keuken. De open keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur: een koelkast met vriezer, vaatwasser, inductie kookplaat en oven. De woning heeft 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad, wastafel en douchecabine. Het toilet is in de gang gelegen.

Kenmerken
- Bouwjaar ca. 2010;
- Woonoppervlakte: 90 m2;
- Geheel geïsoleerd en v.v. isolerende beglazing;
- Geheel voorzien van vloerverwarming;
- Zeer luxe afgewerkt;
- Perfecte ligging;
- Servicemanager aanwezig;
- Berging in de onderbouw;
- Verplichte afname van de parkeerplaats in de parkeergarage € 35.000,- k.k. (deze prijs is niet in de verkoopprijs opgenomen);
- VVE bijdrage ca. € 312,79 per maand incl. pp

Bijzonderheden:
- Betreft een voormalig huurwoning;
- Projectnotaris Caminada Notarissen te Nootdorp;
- Oplevering op korte termijn.

De appartementen in het project New Babylon worden collegiaal aangeboden met Makelaar Jacobus Recourt.
Neem contact met ons op voor een overzicht van het totale aanbod of een bezichtiging.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.