Terug naar overzicht

Bark bnr. 14 SPIJKENISSE

SPIJKENISSE

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 404.000,–
Status Verkocht onder voorbehoud
Oppervlakte vanaf 125m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 4

Rijwoning 5,40 - bouwnummer 14

WONINGEN
Plan Bark ligt tussen de Elementenweg en de Havenkade, centraal in nieuwbouwwijk De Haven. Het project omvat 34 royale rij-/hoekwoningen en 10 nostalgische kadewoningen. Binnenkort komt meer informatie, waaronder uitgewerkte plattegronden, beschikbaar.

BRUISEND SPIJKENISSE
Toe aan een stevige strandwandeling? Cultuur snuiven? Of urenlang shoppen tot je erbij neervalt? In Spijkenisse, bruisend hart van de metropoolregio Rotterdam, zul je je niet snel vervelen. In de directe omgeving van Spijkenisse vind je de prachtigste stranden, de beste musea, heel veel industrieel en cultureel erfgoed en verrassend veel natuur. Fiets, rij of pak de watertaxi naar Delfshaven, wandel tussen de Gallowayrunderen in het Hartelpark of geniet van de rust in recreatiegebied Bernisse.

“Bark” bevindt zich op een steenworp afstand van het vernieuwde Stadscentrum van Spijkenisse. Voorzieningen als een theater, bioscoop, diverse winkels en scholen voor zowel basis als voortgezet onderwijs, zijn in de directe nabijheid. Ook de stedelijke gezelligheid van Rotterdam is vlakbij: in 20 autominuten sta je op de Coolsingel.

- Gebruiksopp.: ca. 125 m²;
- Kavelgrootte: ca. 132 m²;
- EPC: 0.

Kenmerken:
- Ankerloze spouwmuren;
- Een lichte woonkamer met open keuken;
- Drie slaapkamers op de eerste verdieping;
- Een compleet afgewerkte badkamer;
- Comfortabele vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping;
- Een nog vrij in te delen zolderverdieping;
- Eigen parkeerplaats;
- de woning is inclusief uitbouw van 2.40 meter.

*wegens de sluitingsdata kan het zijn dat er nog wat bijkomende kosten zullen zijn voor verplichte opties*

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.