Terug naar overzicht

Binckhorstlaan 311 ‘S-GRAVENHAGE

'S-GRAVENHAGE

Kenmerken

Projectstatus
Type Huur
Prijs € 1.095,–
Status Onder optie
Oppervlakte vanaf 68m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 2

Let op: de foto’s zijn een impressie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

3-kamer appartement in de wijk Binchorst in Den Haag. De architectuur is eigentijds en gericht op ruimte en licht.! De open keuken beschikt over (Siemens) inbouwapparatuur zoals: een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelvries- combinatie. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een douche.

Bijzonderheden:
- 3-kamer appartement
- Inclusief parkeerplaats en inpandige berging;
- Niet gemeubileerd;
- Geen vloer;
- Servicekosten €65,-.

Let op! Deze woning wordt niet verhuurd aan studenten. Tevens werken wij niet met borg- en of garantstellingen. U dient te voldoen aan de huurvoorwaarden die gesteld worden, zoals de inkomensnorm. Dit betekent dat uw bruto-inkomen 3,5 maal de huurprijs dient te bedragen.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen en aanbiedingen, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.