Terug naar overzicht

Boezembocht bnr 286 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 820.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 150m²
Gebouw type Nieuwbouw
Soort woning Tussenwoningen
Slaapkamers 4

Nieuw Kralingen - Kop van de Avenue bouwnummer 286

- Type: Herenhuis Wig
- Ligging: NO
- Woonoppervlakte: 150 m2
- Kaveloppervlakte: 135 m2
- V.O.N. 820.000, -

Welkom in Nieuw Kralingen. Een nieuwe, groene stadswijk tussen de Kralingse Plas en bruisend Rotterdam. De wijkopzet en architectuur is geïnspireerd op het oude Kralingen, maar heeft een heel eigen sfeer. Hier vindt het beste van twee werelden elkaar en dat blijkt ongekend populair, want de huizen in deelgebied Aan de Boezem waren in recordtijd verkocht.

Tijd voor een nieuw deelgebied. Deelgebied Op de kop van de Avenue laat weer een rijk palet aan woningtypen en architectuurstijlen zien. Ook hier koesteren we de typisch Kralingse kenmerken. Daarom hebben de woningen een royale entree, woon je verhoogd aan de straat en is de tuingevel van glas. Een deel van de woningen van Op de kop van de Avenue ligt direct aan de Avenue. Wonen op de eerste rang. Ook voor de andere woningen geldt dat de relatie met de Avenue groot is. Altijd loop je binnen een minuut naar dit prachtige, groene hart van Nieuw Kralingen. Eenmaal op de Avenue wandel je in 3 minuten naar de sportvelden, de Kralingse Plas en het Kralingse Bos.

Verrassend, zo laat dit Herenhuis Wig zich het best omschrijven. Door de wigvorm is aan de voorzijde extra veel leefruimte waardoor je hier een ruime zithoek kunt maken. De keuken is tuingericht en heeft net als alle woningen in Nieuw Kralingen een indrukwekkende raampartij. De speelse vorm van het huis zie je terug in de slaapkamers. Leuke hoekjes en hoge raampartijen met Franse balkons maken dat er overal gelijk sfeer is. Dit huis heeft in totaal vier ruime slaapkamers. De badkamer is groot en het toilet is apart. Fijn aan deze huizen is dat er zowel voor als achter een ruime tuin is. Koffie in de ochtendzon achter het huis en een wijntje op het bankje in de voortuin, terwijl de zon ondergaat.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.