Terug naar overzicht

Bouwnummer 61 HEKELINGEN

HEKELINGEN

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 570.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 188m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

WONEN IN EEN DECOR VAN GROEN EN WATER
Riant wonen, in het groen, met uitgestrekte polders en natuur naast de deur. Het kan aan de rand van Hekelingen, nabij de Toldijk. Tussen de Hoeksche Waard en Spijkenisse ligt grenzend aan het Nationaal Landschap Hoeksche Waard het dorp Hekelingen. Op deze mooie locatie ontwikkelt Stevast Baas & Groen het nieuwbouwproject Park Waterrijk. In dit plan wordt een grote diversiteit aan woningtypen in verschillende prijsklassen gerealiseerd, met onder meer vrijstaande woningen, tweekappers, waterwoningen en rijwoningen.

VILLA bouwnummer 61
Is een woning met een ruime tuin meer iets voor u? Park Waterrijk fase 4 voorziet ook één vrijstaande villa met een tuin aan het water. Een riant woonoppervlak van
ca. 188 m2 , zodat er genoeg leef-, slaap- en bergruimte is voor het hele gezin. De woonkamer met open keuken heeft een schuifpui (optioneel openslaande deuren), waardoor u moeiteloos binnen en buiten combineert. Creëer op uw kavel van ca. 372 m2 een veranda met buitenkeuken of een heerlijke extra zithoek.

Met ca. 65 m2 aan woongenot op de begane grond heeft u alle ruimte. Zelfs als u ervoor kiest om de keuken uit te breiden, blijft er genoeg ruimte over voor de woonkamer. Toch meer ruimte nodig? Kies dan voor de uitbouw van 2,4 meter en maak de woonkamer nóg groter!

Kenmerken:
• Woonoppervlak: ca.188 m2
• Perceel: ca. 372 m2
• Vrijstaande woning
• Ca. 65 m2 woonkamer met open keuken
• Standaard 3 slaapkamers met mogelijkheid tot uitbreiding
• Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
• Duurzame klimaatinstallaties, zonnepanelen, bodemwarmtepomp en een uitgekiend ventilatiesysteem

ENERGIENEUTRAAL
De woningen in deze fase worden gerealiseerd met een Energie Prestatie Coëfficiënt van 0,0. Kort gezegd betekent dit een hoog duurzaamheidsniveau, geen gasaansluiting en lage energielasten voor de toekomstige bewoners. Zo worden de woningen bijvoorbeeld voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen, triple beglazing en wordt de gebouwschil hoogwaardig geïsoleerd.

In Park Waterrijk zit het complete duurzame energiesysteem in de koopsom begrepen. Dus geen dure huurconstructies. Uw koopwoning, uw warmtepomp. Met als extra de eerste 5 jaar gratis onderhoud.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de makelaarskantoren.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.