Terug naar overzicht

Brede Hilledijk 226 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 1.350,–
Status Onder optie
Oppervlakte vanaf 94m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 2

*No students/guarantors/subletting*

Deze woning maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject de Groene Kaap te Katendrecht. Ben jij geïnteresseerd, maar is de woning onder optie? Je kan je ook als reserve kandidaat inschrijven! Schrijf je nu in via de projectwebsite en vraag een bezichtiging aan!

Met twee ruime slaapkamers, een complete keuken en fijne badkamer is het heerlijk wonen in De Groene Kaap. Ruimte voor flexibiliteit, want wat ga jij doen met die tweede slaapkamer? Werken in het hipste en groenste stukje van Rotterdam en dat zonder reistijd? Dat kan met een thuiskantoor. Of misschien heb je wel extra ruimte nodig voor je schoenenverzameling en maak je er een inloopkast van. Logeerkamer, atelier, yogastudio… Jouw huis, op jouw manier! Dit 3-kamerappartement heeft een oppervlakte van 99 m².

Brede Hilledijk 260:
• 4e etage
• 94 m² woonoppervlakte
• Balkon
• Zonligging: Zuid
• Inclusief parkeerplaats
• Exclusief vloer

Van dit type woning zijn 135 appartementen beschikbaar welke uiterst geschikt zijn voor startende samenwoners, gezinnen, of mensen die graag thuis werken. Maar ook voor senioren die zorgeloos willen wonen met alle voorzieningen in de buurt. In welke toren je ook woont, je geniet altijd van de fantastische groene omgeving met daktuinen en openbare wandelroute.

Zie jij jezelf hier al wonen? Omringd door het groen, maar met de gezelligheid van Rotterdam om je heen? Kijk dan op de website: ikwilhurenindegroenekaap.nl.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.