Terug naar overzicht

Brede Hilledijk 406 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 1.595,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 121m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 4

DE VERHUUR VAN DE GROENE KAAP IS GESTART!
De eerste toewijzing heeft inmiddels plaatsgevonden. Geïnteresseerd in een beschikbare woning? Schrijf je dan nu in via de projectwebsite.

Deze woning maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject de Groene Kaap te Katendrecht. Naar verwachting zullen de woningen eind 2020 worden opgeleverd.

Je hoeft met het gezin de stad niet uit, want deze woningen bieden genoeg ruimte en comfort. De hofwoningen (large) variëren van 121 m² tot 135 m². Van dit type woning zijn er 23 woningen beschikbaar. Deze woningen zijn verdeelt over 3 woonlagen en elke woning beschikt over buitenruimte(s), dit kan een terras en/of balkon zijn!

In deze woningen heb je een woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers en een badkamer. Fijn dus als je kinderen graag een eigen slaapkamer willen, en je zelf wilt genieten van een master bedroom. Of als je graag een speelkamer, kantoor of thuisfitness wil. Flexibiliteit dus om jouw woning aan te passen aan jouw specifieke levensstijl. En altijd met een complete moderne keuken en een comfortabele badkamer. Alle woningen beschikken over een parkeerplaats.


Brede Hilledijk 406B
• 121 m² woonoppervlakte
• 27 m² buitenruimte (terras binnentuin + loggia)
• Zonligging: Zuiden
• Inclusief parkeerplaats


Zie jij jezelf hier al wonen? Omringd door het groen, maar met de gezelligheid van Rotterdam om je heen? Kijk dan op de website: ikwilhurenindegroenekaap.nl.