Terug naar overzicht

Brede Hilledijk 436 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 1.470,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 97m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 2

DE VERHUUR VAN DE GROENE KAAP IS GESTART!
De eerste toewijzing heeft inmiddels plaatsgevonden. Geïnteresseerd in een beschikbare woning? Schrijf je dan nu in via de projectwebsite.

Deze woning maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject de Groene Kaap te Katendrecht. Naar verwachting zullen de woningen eind 2020 worden opgeleverd.

Ruime appartementen die variëren van 105 m² en 155 m², 3- en 4-kamerappartementen. Levensgenieters met een groot gezin. Hardwerkende ondernemers die hun werk mee naar huis willen nemen. Samenwonende stellen die ook wat ruimte voor zichzelf willen. Sociale gezelligheidsmensen die graag logees krijgen. Er zijn zoveel redenen te bedenken om graag ruim te willen wonen! Wat jouw reden ook is, in een topappartement heb je net even wat meer plek. Ruime slaapkamers, eigen balkon(s) of terras, en natuurlijk een complete keuken en badkamer. In totaal komen er 26 topappartementen beschikbaar.

In deze appartementen heb je een woonkamer met open keuken, 2- of 3 slaapkamers en een badkamer. Fijn dus als je kinderen graag een eigen slaapkamer willen, en je zelf wilt genieten van een master bedroom. Of als je graag een speelkamer, kantoor of thuisfitness wil. Flexibiliteit dus om jouw woning aan te passen aan jouw specifieke levensstijl. En altijd met een complete moderne keuken en een comfortabele badkamer. In sommige gevallen zelfs twee badkamers: een ensuite badkamer en een aparte badkamer. Je eigen balkon(s) zorgen voor privé buitenruimte, waar je kunt genieten van het fantastische uitzicht over Rotterdam. De woningen van dit type beschikken over een parkeerplaats.

Brede Hilledijk 436e:
• 11e etage
• 97 m² woonoppervlakte
• Balkon
• Zonligging: Westen
• Inclusief parkeerplaats


Zie jij jezelf hier al wonen? Omringd door het groen, maar met de gezelligheid van Rotterdam om je heen? Kijk dan op de website: ikwilhurenindegroenekaap.nl.