Terug naar overzicht

Brede Hilledijk 446 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 1.950,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 137m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

*No students/guarantors/subletting*

De woningen in de Groene Kaap zijn opgeleverd! Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar dus kijk snel of er iets bij zit voor jou. Meer informatie en de meest up-to-date gegevens vindt je op de projectwebsite.

In dit appartement heb je een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en een badkamer. Fijn dus als je kinderen graag een eigen slaapkamer willen, en je zelf wilt genieten van een master bedroom. Of als je graag een speelkamer, kantoor of thuisfitness wil. Flexibiliteit dus om jouw woning aan te passen aan jouw specifieke levensstijl. En altijd met een complete moderne keuken en een comfortabele badkamer. De woning heeft zelfs twee badkamers: een ensuite badkamer en een aparte badkamer. Je eigen balkon zorgt voor privé buitenruimte, waar je kunt genieten van het fantastische uitzicht over Rotterdam.

Brede Hilledijk 446A:
• 16e etage
• 135 m² woonoppervlakte
• Balkon
• Zonligging: Zuiden
• Inclusief parkeerplaats

Zie jij jezelf hier al wonen? Omringd door het groen, maar met de gezelligheid van Rotterdam om je heen? Kijk dan op de website: ikwilhurenindegroenekaap.nl.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.