Terug naar overzicht

Breitnerstraat 90 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Huur
Prijs € 1.695,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 96m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 1

In het mooie transformatieproject 'De Rotterdamsche School' wordt vanaf 1 januari 2019 een zeer ruime dubbele bovenwoning verhuurd met een zonnig terras van 35 m2 op het noord- westen en een privé parkeerplaats!

De woning is gelegen in de binnenstad van Rotterdam, tegenover het Museumpark, met alle faciliteiten zoals winkels en openbaar vervoer op loopafstand. De woning is gerealiseerd in een voormalig schoolgebouw op de 2e en 3e verdieping. Dit appartement is gesitueerd aan de straatzijde. Het appartement is uniek vanwege de enorm hoge plafonds op de 2e verdieping waar de oude balkenstructuur nog zichtbaar is en het grote terras van 35 m2 op het westen.

Indeling:
Binnenkomst via entreehal met toiletruimte en doorgang naar de woonkamer met open keuken. De woonkamer/ keuken is in totaal ca. 34 m2 groot. Door de vele raampartijen en de doorgang naar het terras doet de woning heel licht aan. De open keuken is voorzien van o.a. een gaskookplaat, inbouwoven, vaatwasser en afzuigkap. Het terras is voorzien van een mooie houten vlonder en terrasafscheiding. Via de woonkamer kunt u met de open trap naar de 2e verdieping.

Op de 2e verdieping zijn 3 kamers gerealiseerd, de badkamer, slaapkamer en een bergruimte. In de nok is het plafond ruim 5 meter hoog! Hierdoor ontstaat een prachtige unieke slaapkamer met een vloeroppervlakte van ca. 30 m2. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, 2e toilet, douchecabine en grote wastafel. In de bergruimte vindt u de technische opstelling met o.a. de CV-installatie, ventilatie installatie en aansluitingen voor een wasmachine/ wasdroger.

Woningkenmerken:
• Woonoppervlakte ca. 96 m2
• Slaapkamer ca. 30 m2
• Badkamer met ligbad, douche en toilet;
• Woning wordt opgeleverd per 1 januari 2019;
• Eigen parkeerplaats in binnentuin (verplichte afname, kosten €120,- per maand)

Huurvoorwaarden:
• Woning wordt gestoffeerd verhuurd, eventueel kan de woning gemeubileerd worden (vraag naar de voorwaarden);
• Geen servicekosten;
• Huurprijs is excl. €120,- per maand voor de privé parkeerplaats;
• Minimale huurtermijn 12 maanden, daarna onbepaalde tijd.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.