Terug naar overzicht

Brouwhuisstraat 6 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 446.500,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 84m²
Gebouw type Nieuwbouw
Slaapkamers 2

De laatste kans op een woning in het Hefkwartier fase x, de bouw is al gestart!

Driekamer hoekappartement type F - Bouwnummer 20

Optimaal genieten van de skyline van Rotterdam? Kies voor een hoekappartement met een view! Appartement type A is een hoekappartement aan De Hefzijde. Geniet iedere dag van een levend panorama.

Wonen met de stad aan je voeten
Dat is wonen in de jongste en stoerste stadswijk van Rotterdam. Want precies in het midden van Rotterdam - ingeklemd tussen de twee stadsiconen De Hef en De Brug (Unilever gebouw) - ligt Hefkwartier. Het Hefkwartier is een van de laatste locaties in Rotterdam waar zowel eengezinswoningen, herenhuizen en appartementen zo dicht bij de Maas verrijzen. Deze nieuwste stadswijk wordt uiteindelijk 300 woningen groot en is voor iedere stadsliefhebber. Van single tot gezin en van jong tot oud!

Het Hefkwartier. De jongste en stoerste stadswijk van Rotterdam.
Veel Rotterdamser kun je niet wonen. Want het Hefkwartier is een stukje stad met historie en charme. De geschiedenis van deze plek gaat zo'n twee eeuwen terug. Toen: een wijk voor arbeiders. Mensen die meestal nauw bij de haven betrokken waren. Of bij de bierbrouwerij Oranjeboom. Die was met 200 brouwers zelfs de grootste van het land. En nu: een wijk die een nieuwe toekomst krijgt. Straks telt het Hefkwartier circa 300 woningen verdeeld over eengezinswoningen, herenhuizen, stadswoningen en appartementen.

Kenmerken
• Soort woning: Appartement
• Woonoppervlakte: ca. 84 m²
• Kamers: 3
• Afwerking: Incl. keuken en sanitair
• Opleverprognose zomer 2024

De hoekappartementen type F zijn ca 80-84 m² en hebben twee ruime slaapkamers (met uitzondering van bouwnummer 6) en fijne living. Het appartement wordt opgeleverd met een complete keuken en badkamer en vloerverwarming en koeling. Op het riante dakterras van ca. 36 m2 (bouwnummer 6) of het ruime balkon van 12 m² is het ieder dag genieten. De appartementen type F hebben de beschikking over een privé parkeerplaats.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.