Terug naar overzicht

Bunderhof 11a GOUDA

GOUDA

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 629.500,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 157m²
Gebouw type Nieuwbouw
Soort woning 2-onder-1-kapwoning
Slaapkamers 4

Bunderhof Fase 2c, luxe GASLOZE 2/1 kapwoningen

Op een unieke locatie in Gouda, nabij de Reeuwijkse plassen, is ERA Contour gestart met de verkoop van de vervolgfase van het nieuwbouwproject Bunderhof II.

Bunderhof 2c kent vier 2/1 kapwoningen genoemd type B of Bs (s staat voor gespiegeld).

Woningtype B is een twee-onder-een-kapwoning met een woonoppervlakte van 157 m². Door de zijentree, overstekende dakgoten en de erker heeft de woning een echte jaren ’30 uitstraling. De begane grond is ruim opgezet en heeft een woonoppervlakte van 64 m². Aan de voorzijde van het huis bevindt zich de keuken en de woonkamer grenst aan de tuin. Via de openslaande deuren haalt u op mooie zomerdagen een stukje buiten naar binnen.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een separaat toilet en de badkamer met bad en douche. De tweede verdieping is vrij indeelbaar. Perfect voor het opbergen van spullen, maar u kunt hier bijvoorbeeld ook een royale werkkamer of 2 extra slaapkamers van maken.

Ook aan de vervoersmiddelen en opslag is gedacht. Op uw eigen oprit is plaats voor twee auto’s en aan de woning is een garage gebouwd van ca. 17m2 met openslaande deuren.

Duurzaamheid
• Volledig gasloos;
• EPG =< 0,4
• Energielabel A
• Verwarming d.m.v. een warmtepomp;
• Warmwaterboiler;
• Volledige vloerverwarming;
• Warmte-terug-win installatie;

De Locatie
Bunderhof Fase 2c ligt tussen de Goudse woonwijk Bloemendaal en de Reeuwijkse plassen. Aan de westzijde van het plangebied ligt de Omloopkade. Dit is een voet- en fietspad met markante groenvoorzieningen en aan weerskanten een watergang. De oostzijde van het plangebied is te karakteriseren als een gebied waar wonen, bedrijvigheid en sierteelt naast elkaar bestaan. De Reeuwijkse plassen met de bijbehorende recreatieve voorzieningen zijn binnen enkele minuten te voet bereikbaar.

De ontsluiting van de wijk vindt plaats vanaf de Edisonstraat, aan de noordzijde van het project. In de nabije toekomst wordt hier een aansluiting gerealiseerd op de nieuwe rondweg, waardoor de wijk nog beter bereikbaar is.
Dankzij de centrale ligging in het land bent u binnen enkele minuten op de snelweg onderweg naar Utrecht, Rotterdam of Den Haag. Ook het treinstation van Gouda heeft goede verbindingen met de grote steden.

Groen & recreatie
Rondom Bunderhof II zijn er vele recreatiemogelijkheden. Ga bijvoorbeeld met de boot erop uit, even lunchen bij 't Vaantje in Reeuwijk of zandkastelen bouwen op het strandje aan de plas. Liever sportief bezig zijn? Sla dan een balletje op golfbaan IJsselweide of tennispark Goudse Lawn Tennis Club Ad astra of De Suipers in Reeuwijk.