Terug naar overzicht

Buytengewoon bnr. 20 HENDRIK-IDO-AMBACHT

HENDRIK-IDO-AMBACHT

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 344.360,–
Status Onder optie
Oppervlakte vanaf 115m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 4

Tussenwoning M, bouwnummer 20: Nu met uitbouw van 2,4m!

Stap via een entree de ruime living binnen, het hart van de familiewoning. Hier vind je enerzijds een open keuken en anderzijds een fijne zithoek waar je urenlang kunt Netflixen. Vanuit binnen heb je uitzicht op de groene, royale achtertuin waar het op zonnige dagen genieten geblazen is. Op de eerste verdieping vind je ruime slaapkamers en een badkamer uitgevoerd met stijlvol sanitair van Villeroy & Boch – voorzien van alle moderne luxe. En dat is nog niet alles. Op de bovenste verdieping vind je een ruime open zolder!

Kenmerken:
- royale achtertuin
- moderne badkamer met sanitair van Villeroy & Boch
- ruime open zolder
- Uitbouw van 2,4m

Aan de rand van Hendrik Ido Ambacht ontstaat iets nieuws. Hier kun je straks in jouw nieuwe woning genieten van landelijke charme en moderne luxe. De ontwikkeling Buytengewoon maakt deel uit van de wijk Volgerlanden. Deze nieuwe wijk is goed bereikbaar, heeft voldoende speelruimte voor de kinderen en ligt op fietsafstand van het gezellige centrum. Wonen in deze prachtige nieuwe wijk maakt wonen Buytengewoon uniek en bijzonder.

De tussenwoning op Buytengewoon Volgerlanden is anders dan anderen: bijzondere gevels met grote raampartijen in twee verschillende uitvoeringen. Waar bij de ene variant witte kozijnen een mooi contrast vormen met de roodbruine stenen, combineert de andere tussenwoning donkere kozijnen met een lichte steen. Daarnaast zijn enkele bouwnummers van dit type uitgevoerd met een Risaliet. Dat is een gedeelte van een gevel dat over de volle hoogte naar voren springt – kies het exterieur van jouw voorkeur.