Terug naar overzicht

De Groene Haven 146 DELFT

DELFT

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 845,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 43m┬▓
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 1

Wegens grote belangstelling plannen wij momenteel geen afspraken meer in. Mocht u op de reservelijst genoteerd willen worden, dan kunt u via deze weg reageren. - Due to great interest, we are currently no longer scheduling appointments. If you would like to be added to the reserve list, you can respond via this page.

Gelegen in Delft ligt dit karakteristieke appartement aan de Groene Haven. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 43 m2 en is gebouwd in 2020.

De Groene Haven 146 is gelegen in de buurt Delftzicht. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Delft, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Let op! Deze woning wordt niet verhuurd aan studenten. Tevens werken wij niet met borg- en of garantstellingen. U dient te voldoen aan de huurvoorwaarden die gesteld worden, zoals de inkomensnorm. Dit betekent dat uw bruto-inkomen 3 maal de huurprijs dient te bedragen.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.