Terug naar overzicht

De Kuil Stadswoning B010 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 664.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 154m²
Gebouw type Nieuwbouw
Soort woning Tussenwoningen
Slaapkamers 4

De Kuil fase 2
Stadswoning
Bouwnummer B04

Kenmerken
• Terras van ca. 25m2 op het zuidwesten (ook bereikbaar via het achterpad)
• 2 parkeerplaatsen in de parkeergarage, prijs 2 parkeerplaatsen: €70.000,-*
• Inclusief sanitair en tegelwerk
• Diverse optiemogelijkheden, bijv. tweede badkamer
• Gasloos, geheel voorzien van vloerverwarming, vloerkoeling en zonnepanelen

* De koopsom van de parkeerplaatsen is niet inbegrepen in de v.o.n.-prijs van de woning. De toegewezen parkeerplaatsen dienen verplicht te worden afgenomen.

Ieder gezinslid een grote slaapkamer? Werkruimte aan huis? Droom je van een grote leefkeuken? Bekijk dan de Stadswoning. Tegenover Huis op Zuid aan de nieuw-in-te-richten groene wandelzonde op de Hilledijk komen deze 18 4-laagse eengezinswoningen met ca. 154 m2 aan woonoppervlakte. Onder deze 18 stadswoningen zijn 9(!) verschillende voorgevels. Heb jij het liefst romantische franse balkons of toch liever een hoger raam met vensterbank? Bekijk aan de hand van de geveltekening welke woning het best ebij je past.

De begane grond en eerste verdieping zijn woonverdiepingen. Je stapt via het wandelpad de woning binnen in de bijzonder ruime entree die je ook kan gebruiken als bijvoorbeeld kantoor-aan-huis of ruime bijkeuken. Aan de achterzijde is de leefkeuken, met ruimte voor een extra lange keuken met veel opbergruimte en werkblad én plek voor een grote eettafel voor gezellig natafelen. De leefkeuken heeft dubbele openslaande deuren naar het zonnige terras (zuidwest) toe. Het fijne is dat het terras, op jouw tuinmeubels, barbecue en planten na, al klaar om te genieten is met grote terrastegels, houten privacyschermen en plantenbakken. Vanuit De Groene Vallei loop je via het afgesloten achterpad ook zo je terras op, ideaal!

De eerste verdieping is bijna 35m2 aan woonkamer waar je meerdere zithoeken kunt creëren. Ook kun je ervoor kiezen de keuken naar de woonkamer te verplaatsen of voor een extra slaapkamer. Aangenaam is dat de hele woning vloerverwarming heeft, die op hete zomerse dagen de woning enkele graden kan koelen.

De tweede en derde verdieping zijn de slaapverdiepingen. Elke verdieping heeft 2 slaapkamers, 4 in totaal. Het fijne is dat elke kamer kan dienen als masterbedroom, met minimaal 10m2 vloeroppervlakte en woningbreed is er altijd plek voor een 2-persoons bed. De badkamer is op de tweede verdieping en heeft een inloopdouche, wastafel en 2e toilet. Op de derde verdieping is de berging in het midden. Het is mogelijk om de badkamer te vergroten (voor bijvoorbeeld een bad) of een tweede badkamer te realiseren. Vanuit de slaapkamers aan de achterzijde kijk je zo over de woningen aan de achterzijde heen.

Behoefte aan meer ruimte in huis op je spullen uit het zicht op te bergen? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een trapkast op de begane grond of een extra berging op de 1e verdieping. Er zijn diverse indelingsopties mogelijk. Bij de woning hoort minimaal één eigen privé parkeerplek in de afgesloten parkeergarage. Ook zijn hier je fietsparkeerplekken.
Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.