Terug naar overzicht

Fluwelensingel pp 6 GOUDA

GOUDA

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 25.000,–
Status Verkocht onder voorbehoud
Gebouw type
Soort woning

Parkeerplaats nr. 6 - Fluwelensingel te Gouda

Nieuwbouwproject de Fluwelenhof. Op een unieke plek in Gouda, waar heden en verleden elkaar raken, wordt een kindvriendelijke en kleinschalige buurt ontwikkeld met 24 koopwoningen. Dichtbij het centrum en met het polderlandschap om de hoek.

In de Fluwelenhof zijn een aantal parkeerplaatsen in de vrije verkoop gegaan. Een mooie kans om uw eigen, vaste parkeerplaats aan te kopen in deze woonomgeving!


Bent u geïnteresseerd in de aankoop van deze parkeerplaats?

Op de situatietekening bij deze aanmelding, kunt u de locatie van deze parkeerplaatsen terugvinden. Een grotere afbeelding van de tekening is te vinden op: https://fluwelenhof.nl/downloads

Uitgangspunten parkeerplaatsen:
- Juridische levering parkeerplaats: rond juli/augustus 2021.
- Feitelijke oplevering van de parkeerplaats bij de oplevering van de nieuwbouw woningen of zoveel later als openbaar gebied binnen dit project is opgeleverd. Prognose is Q1 2022.
- Parkeerplaats 6: deze parkeerplaats wordt voorzien van (BKK) klinkerbestrating in een kleur die gelijk is aan de overige openbare bestrating en voorzien van een afsluitbare parkeerbeugel.


De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.