Terug naar overzicht

Gedempte Zalmhaven 511 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 500.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 104m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 2

Een royaal 3 kamer hoek appartement met een prachtig uitzicht op de Erasmusbrug en de Maas!
Het appartement is gelegen op de 11e verdieping in één van de woontorens "De Hoge Heren" met het balkon op het zuiden.

"De Hoge Heren" staan aan de voet van de Erasmusbrug in het historische Scheepvaartkwartier op loopafstand van het stadscentrum en uitstekende restaurants, musea, de Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen, rustige en groene Euromastpark in de directe nabijheid.

In de onderbouw van vijf bouwlagen van het complex is een eigen berging, een ruimte voor fietsen, en de inpandige parkeergarage. U vindt hier onder andere een zwembad, fitnessruimte en een collectief dakterras. Middels een mooie centrale entreehal met liftvoorziening (twee liften) bereikt u de entree tot het appartement.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers van resp. 15 en 10m2. De lichte woonkamer is maar liefst ca. 45m2 heeft een mooi uitzicht. De open keuken is voorzien van o.a. een inbouw vaatwasser, magnetron en oven. Het heerlijke balkon is te bereiken via de woonkamer.

De badkamer en het toilet zijn beide netjes betegeld met zwart witte tegels. In de badkamer een bad, douchecabine en wasmeubel.

Afmetingen:
- Woon-eetkamer 5.1 x 9.24
- Keuken 2.42 x 3.32
- 1e slaapkamer 5.1 x 3
- 2e slaapkamer 5.1 x 2
- badkamer 3.29 x 1.9

Kenmerken:
- Afgekochte erfpachtgrond tot 2096
- Verwarming en warm water middels stadsverwarming
- Actieve V.v.E.
- Bouwjaar circa 2000
- Woonoppervlakte circa 104 m2
- Separate berging
- Inpandige garageplaats(en) te huur (ca. €140 excl. BTW + €35 contract kosten)
- Abonnement gebruik leisure en faciliteiten 5e verdieping €80,- per maand.

Bijzonderheden:
- Voormalige huurwoning
- Oplevering op korte termijn
- Overdracht bij door verkoper aangewezen projectnotaris
- Een koopovereenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke toestemming van de directie van Vesteda Investment Management BV welke blijkt uit het ondertekenen van de koopovereenkomst

Een parkeerplaats en kosten voor gebruik van de Health-Club zijn exclusief. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen en aanbiedingen, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.