Terug naar overzicht

Havenkwartier bnr. 1 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 436.500,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 99m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 2

Kaap jij de laatste plek?

Wonen aan de stoere kade van de Maashaven. Pak jij die kans?

SPECIALS

De Specials zijn gelegen in het middelste gedeelte van het appartementengebouw (verdieping 2 t/m 10). De entreedeuren bevinden zich aan de corridor of het portiek. Deze woningen onderscheiden zich van alle andere appartementen vanwege de enorme diversiteit aan plattegronden en het feit dat deze allemaal tweelaags zijn. Door de diverse woonoppervlakten zijn deze woningen ook uitermate geschikt voor gezinnen. De Specials op de 7e verdieping liggen aan de corridor waardoor je direct loopt naar de gezamenlijke daktuin en samen met je buren even kunt bijkletsen en genieten van een prachtig uitzicht. Ook voor deze appartementen geldt dat het uitzicht fantastisch is! Kijk je liever uit op het water en de Maashaven? Of heb je liever zicht op de stad met de Erasmusbrug? Of wil je beiden? Elke Special heeft standaard een loggia. De woonkamer varieert van grootte en kun je kiezen uit 2, 3 of standaard 4 slaapkamers. Daarnaast hebben voornamelijk de grotere appartementen standaard een tweede badkamer. De Specials hebben een woonoppervlak van ca. 79 m2 tot ca. 195 m2.

Kenmerken:
• Havenkwartier bouwnummer 1
• Woonoppervlakte: 99m²
• € 436.500,- v.o.n. incl. parkeerplaats
• 2 woonlagen
• 3 kamers (2 slaapkamers)
• 1 badkamer
• Dekterras: 18m²
• Keuze uit stads- of havenzicht of zelfs beiden
• Zuid- en westzijde optionele zonwering mogelijk

Locatie:
Het Havenkwartier is de laatste beschikbare nieuwbouwlocatie in het hart van Katendrecht. De plek bevindt zich tussen de twee woonblokken Laankwartier en Parkkwartier en grenst aan de kade van de Maashaven. Een ideale ligging met alle bestemmingen in de omgeving dichtbij. Richting het Noorden wandel je in een paar minuten naar Deliplein, de Fenixloodsen en de Rijnhavenbrug. Richting het Oosten vind je op minder dan een kilometer het metrostation Rijnhaven. Richting het Westen vind je in een straal van een kilometer het mooie Kaappark, twee basisscholen en het SS Rotterdam met een eigen watertaxi standplaats. Kortom: je woont in het hart van al het moois dat deze wijk en stad te bieden heeft!

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.