Terug naar overzicht

Havenkwartier bnr. 52 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 884.500,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 220m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

Kaap jij de laatste plek?

Wonen aan de stoere kade van de Maashaven. Pak jij die kans?

LOODSWONINGEN

De Loodswoning is een van de pareltjes van het project al zeggen we het zelf. Deze 3-laagse woning ligt direct aan de kade (Maashavenzijde) en hebben (m.u.v. bouwnummer 39) standaard maar liefst 3 buitenruimtes! Ondanks dat er direct contact is met de kade kun je wel genieten van de gewenste privacy in de wintertuin (ten opzichte van de kade ca. 0,5 m hoger gelegen) op het zuiden. Wonen en werken is goed te combineren in de Loodswoning. Op de begane grond is er ruimte om een woonkeuken te realiseren van ruim 30 m2, deze heeft directe toegang tot de wintertuin. Het is echter ook mogelijk om de keuken naar de 1e verdieping te verplaatsen en de ruimte op de begane grond in te richten voor je atelier of kantoor aan huis. Op de 1e verdieping is de woonkamer gelegen van ruim ca. 65 m2. De slaapkamers zijn gelegen op de 2e verdieping, evenals de standaard 2 badkamers. In de Loodswoning ervaar je veel vrijheid en ruimte met een weids uitzicht over de kade en de Maashaven. En als kers op de taart hebben bijna alle Loodswoningen (m.u.v. bouwnummer 39) een eigen garagebox welke plaats biedt voor 2 auto’s. Deze grenst direct aan de eigen woning. Ideaal voor een groot gezin, kantoor, studio of atelier aan huis. Woonvarianten op maatwerk is mogelijk. De Loodswoning heeft een woonoppervlak van ca. 230 m2.

Kenmerken:
• Havenkwartier bouwnummer 52
• Woonoppervlakte 220 m2
• € 884.500,- v.o.n. incl. 2 parkeerplaatsen
• 3 woonlagen in een 7,20 meter brede woning
• 4 kamers (3 slaapkamers)
• Riante woonkeuken met wintertuin
• 3 buitenruimtes (wintertuin, balkon, daktuin)
• Op het zuiden
• Direct aan de kade

Locatie:
Het Havenkwartier is de laatste beschikbare nieuwbouwlocatie in het hart van Katendrecht. De plek bevindt zich tussen de twee woonblokken Laankwartier en Parkkwartier en grenst aan de kade van de Maashaven. Een ideale ligging met alle bestemmingen in de omgeving dichtbij. Richting het Noorden wandel je in een paar minuten naar Deliplein, de Fenixloodsen en de Rijnhavenbrug. Richting het Oosten vind je op minder dan een kilometer het metrostation Rijnhaven. Richting het Westen vind je in een straal van een kilometer het mooie Kaappark, twee basisscholen en het SS Rotterdam met een eigen watertaxi standplaats. Kortom: je woont in het hart van al het moois dat deze wijk en stad te bieden heeft!

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.