Terug naar overzicht

Havenkwartier Penthouse bnr. 189 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 1.715.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 237m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

Kaap jij de ALLER laatste plek? Nog 1 luxe penthouse

PENTHOUSE, bouwnummer 189

Wonen aan de stoere kade van de Maashaven. Pak jij die kans?

De laatste luxe Penthouse is gelegen op de 14e verdieping. Doordat de Penthouses op de bovenste verdiepingen zijn gelegen ben je verzekerd van drie zijden met een adembenemend uitzicht over Rotterdam. Het Penthouse is standaard voorzien van 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers (waarvan een bij de hoofdslaapkamer). Door de open verbinding tussen woonkamer en keuken is het mogelijk om hier een ruime woonkeuken te creëren, uitermate geschikt voor gezellige borrels en etentjes! Voor de Penthouses zijn er woonvarianten op maatwerk mogelijk, zoals bijvoorbeeld het creëren van een gastenverblijf. De Penthouse heeft een woonoppervlak van ca. 237 m2.

Kenmerken Penthouse
Nog 1 penthouse beschikbaar
• vanaf € 1.715.000,- v.o.n. incl. 2 parkeerplaatsen
• 237 m2 woonoppervlakte
• gelijkvloers, twee penthouses per woontoren
• 4 kamers (3 slaapkamers) en 2 badkamers
• terras van ruim 20 m2 op het zuiden
• 3 zijden panoramisch uitzicht over Rotterdam
• zuid- en westzijde optionele zonwering mogelijk

Kaap jij de laatste plek in Havenkwartier Katendrecht? Begin december 2019 zijn de grondwerkzaamheden ter voorbereiding van de parkeerkelder gestart. Het Havenkwartier is een eigenzinnig ontwerp aan de Maashavenkade, een ontwerp van Don Murphy VMX architects. Het project vormt een stadskwartier met voor verschillende mensen en alle fases in het leven een aantrekkelijke woning.

Locatie
Het Havenkwartier is de laatste beschikbare nieuwbouwlocatie in het hart van Katendrecht. De plek bevindt zich tussen de twee woonblokken Laankwartier en Parkkwartier en grenst aan de kade van de Maashaven. Een ideale ligging met alle bestemmingen in de omgeving dichtbij. Richting het Noorden wandel je in een paar minuten naar Deliplein, de Fenixloodsen en de Rijnhavenbrug. Richting het Oosten vind je op minder dan een kilometer het metrostation Rijnhaven. Richting het Westen vind je in een straal van een kilometer het mooie Kaappark, twee basisscholen en het SS Rotterdam met een eigen watertaxi standplaats. Kortom: je woont in het hart van al het moois dat deze wijk en stad te bieden heeft!

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.