Terug naar overzicht

Hefkwartier fase X, bnr 20 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 446.500,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 84m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 2

Driekamer hoekappartement type F

Bouwnummers 20

Optimaal genieten van de skyline van Rotterdam? Kies voor een hoekappartement met een view! Appartement type A is een hoekappartement aan De Hefzijde. Geniet iedere dag van een levend panorama.

Kenmerken
• Soort woning: Appartement
• Woonoppervlakte: ca. 80 - 84 m²
• Kamers: 3
• Afwerking: Incl. keuken en sanitair
• Opleverprognose zomer 2024

De hoekappartementen type F zijn ca 80-84 m² en hebben twee ruime slaapkamers (met uitzondering van bouwnummer 6) en fijne living. Het appartement wordt opgeleverd met een complete keuken en badkamer en vloerverwarming en koeling. Op het riante dakterras van ca. 36 m2 (bouwnummer 6) of het ruime balkon van 12 m² is het ieder dag genieten. De appartementen type F hebben de beschikking over een privé parkeerplaats.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.