Terug naar overzicht

Hilledijk (Overhoeks bouwnummer 41) ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 302.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 89m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 2

Let op: dit is een indicatieve prijsrange. Het project wordt op maat ontwikkeld tegen kostprijs.

Deze woning is onderdeel van nieuwbouwproject Overhoeks te Rotterdam. Voor meer informatie kunt u terecht op de projectwebsite www.overmaas-wonen.nl

TERRAS appartement bouwnummer 41

Het appartement beschikt over een loggia; een beschutte buitenkamer waar je in de luwte kan zitten. Een greeploze keuken met apparatuur is inbegrepen, evenals een ingerichte badkamer en toilet. Maar ook die voorzieningen kun je zelf bepalen als je wilt. Je stapt straks binnen in je droomwoning, mét allerlei voorzieningen binnen handbereik zoals het grote terras dat je deelt met je buren.

Om de hoek zijn de levendige Afrikaandermarkt en het hippe Katendrecht zijn. Winkels voor de deur. Het stadscentrum is per fiets en tram gemakkelijk te bereiken. Station Zuid ligt op loopafstand en de snelweg is dichtbij.

CITY appartement
- 89 m2 woonoppervlak
- 8 m2 privé buitenruimte
- gedeeld terras
- zonligging: zuid-oosten
- externe berging: 5 tot 6 m2
- geen parkeerplaats

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de projectwebsite en meld je aan voor een informatiebijeenkomst.

Ondanks dat deze aanmelding met grote zorgvuldigheid door TW3 is samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions. Deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en zijn daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, waaronder o.a. prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.