Terug naar overzicht

Hongerlandsedijk 824 SPIJKENISSE

SPIJKENISSE

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 342.500,–
Status Verkocht onder voorbehoud
Oppervlakte vanaf 125m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 3

Op de 18e verdieping van het appartementencomplex 'de Rokade' is het vier-kamerappartement aan de Hongerlandsedijk 824 gelegen. Dit appartement heeft een oppervlakte van 125 m² met uitzicht richting de Oude Maas én het centrum van Rotterdam.

Vanuit de hal bereikt u de ruime woonkamer met open keuken (47 m²), welke wordt gekenmerkt door het lichtinval en het mooie uitzicht. Het balkon van maar liefst 14 m² is gelegen op het Noord-Oosten en grenst aan de woonkamer. De keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur, namelijk: koelkast met vriesvak, elektrische kookplaat, combi-magnetron, vaatwasser en motorloze-afzuigkap. Daarnaast is de nette badkamer voorzien van een ligbad, douche, wastafel en planchet. De slaapkamers van het appartement hebben een oppervlakte van 21 m², 13 m² en 10 m².

De nieuwe woonwijk ‘De Elementen’ is een groene en waterrijke omgeving. Naast de Rokade is het park Vier Werelden gesitueerd en tevens een dijk waar langs gefietst of gewandeld kan worden. Het centrum van Spijkenisse is gelegen op loopafstand. Tevens is de woning goed bereikbaar middels openbaar vervoer, de bushalte en het metrostation Spijkenisse Centrum zijn nabij.

Bijzonderheden:
- Het appartement is een voormalige huurwoning;
- Er is sprake van een projectnotaris;
- Vloerverwarming- en koeling door middel van de warmtepomp, maandelijkse bijdrage ± €82;
- Het klimaat van de woning wordt geregeld middels de WTW-installatie;
- Externe berging en parkeerplaats zijn in de koopprijs inbegrepen;
- Actieve VVE, maandelijkse bijdrage: €211,-

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend.