Terug naar overzicht

Hongerlandsedijk 836 SPIJKENISSE

SPIJKENISSE

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 385.000,–
Status Verkocht onder voorbehoud
Oppervlakte vanaf 125m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

Op de 19e verdieping van het appartementencomplex 'de Rokade' is dit vier-kamerappartement aan de Hongerlandsedijk 836 gelegen. Dit appartement heeft een oppervlakte van 125 m² en heeft een prachtig uitzicht richting de Maas!

Vanuit de hal bereikt u de ruime woonkamer (47,5 m²) met open keuken. Het balkon van 13,5 m² grenst aan de woonkamer en is gelegen op het Noord-Oosten. De keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur, namelijk: koelkast met vriesvak, elektrische kookplaat, combi-magnetron, vaatwasser en motorloze-afzuigkap. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Het toilet is in de hal gesitueerd en ook bevindt zich hier een berging met opstelplaats voor de wasmachine en droger. De drie slaapkamers zijn 21 m², 12,5 m² en 10 m².

De nieuwe woonwijk ‘De Elementen’ is een groene en waterrijke omgeving. Naast de Rokade is het park Vier Werelden gesitueerd en tevens een dijk waar langs gefietst of gewandeld kan worden. Het centrum van Spijkenisse is gelegen op loopafstand. Tevens is de woning goed bereikbaar middels openbaar vervoer, de bushalte en het metrostation Spijkenisse Centrum zijn nabij.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2010;
- Eigen grond;
- Het appartement is een voormalige huurwoning;
- Oplevering mogelijk op korte termijn;
- Er is sprake van een projectnotaris;
- Vloerverwarming- en koeling door middel van de warmtepomp, maandelijkse bijdrage €81,63;
- Het klimaat van de woning wordt geregeld middels de WTW-installatie;
- Externe berging en parkeerplaats zijn in de koopprijs inbegrepen;
- Actieve VVE, maandelijkse bijdrage: €239,30,-

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen en aanbiedingen, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.