Terug naar overzicht

Hongerlandsedijk 874 SPIJKENISSE

SPIJKENISSE

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 295.500,–
Status Verkocht onder voorbehoud
Oppervlakte vanaf 70m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 1

Op de 22e verdieping van het appartementencomplex 'de Rokade' is het twee-kamerappartement aan de Hongerlandsedijk 874 gelegen! 

Dit appartement heeft een oppervlakte van 70 m². Vanuit de hal van de woning bereikt u de woonkamer met open keuken (35,5 m²), welke wordt gekenmerkt door het vele lichtinval en het mooie uitzicht. Het balkon van maar liefst 20,5m² is gelegen op het Zuid Oosten en grenst aan de woonkamer. De keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur, namelijk: koelkast met vriesvak, elektrische kookplaat, combi-magnetron, vaatwasser en motorloze-afzuigkap. De slaapkamer van het appartement heeft een oppervlakte van 16 m². Via de slaapkamer is de nette badkamer te bereiken en deze is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. 

De nieuwe woonwijk ‘De Elementen’ is een groene en waterrijke omgeving. Naast de Rokade is het park Vier Werelden gesitueerd en tevens een dijk waar langs gefietst of gewandeld kan worden. Het centrum van Spijkenisse is gelegen op loopafstand. Tevens is de woning goed bereikbaar middels openbaar vervoer, de bushalte en het metrostation Spijkenisse Centrum zijn nabij. 

Bijzonderheden:
-    Eigen grond;
-    Oplevering op korte termijn is mogelijk;
-    Het appartement is een voormalige huurwoning;
-    Er is sprake van een projectnotaris;
-    Vloerverwarming- en koeling door middel van de warmtepomp, maandelijkse bijdrage €60,46;
-    Het klimaat van de woning wordt geregeld middels de WTW-installatie;
-    Externe berging en parkeerplaats zijn in de koopprijs inbegrepen;
-    Actieve VVE, maandelijkse bijdrage: €129,80 

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen en aanbiedingen, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.