Terug naar overzicht

Hongerlandsedijk 998 SPIJKENISSE

SPIJKENISSE

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 1.430,–
Status Onder optie
Oppervlakte vanaf 160m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

Op de 33ste verdieping van het appartementencomplex 'de Rokade' is het vier-kamerappartement aan de Hongerlandsedijk 998 gelegen. Dit appartement heeft een oppervlakte van maar liefst 160 m² met uitzicht richting het centrum van Spijkenisse, de Oude Maas én het centrum van Rotterdam!

Vanuit de hal bereikt u de ruime woonkamer (49 m²) met semi open keuken (32 m²), welke wordt gekenmerkt door de grote raampartijen en veel lichtinval. Het balkon van maar liefst 27 m² grenst aan de woonkamer en is gelegen op het zonnige Zuid-Oosten. De keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur, namelijk: koelkast met vriesvak, elektrische kookplaat, combi-magnetron, vaatwasser en motorloze-afzuigkap. De ruime badkamer voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en planchet. Naast het toilet in de badkamer is er ook nog een tweede toilet in de hal gesitueerd en een berging met opstelplaats voor de wasmachine en droger. De slaapkamers van het appartement hebben een oppervlakte van respectievelijk 17 m², 11 m² en 10 m².

De nieuwe woonwijk ‘De Elementen’ is een groene en waterrijke omgeving. Naast de Rokade is het park Vier Werelden gesitueerd en tevens een dijk waar langs gefietst of gewandeld kan worden. Het centrum van Spijkenisse is gelegen op loopafstand. Tevens is de woning goed bereikbaar middels openbaar vervoer, de bushalte en het metrostation Spijkenisse Centrum zijn nabij.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2010;
- Oplevering mogelijk op korte termijn;
- Het klimaat van de woning wordt geregeld middels de WTW-installatie;
- Externe berging en parkeerplaats zijn in de huurprijs inbegrepen;


Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen en aanbiedingen, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.