Terug naar overzicht

IJsseloogwal 11 GOUDA

GOUDA

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 413.645,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 150m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 4

Aan de nieuwe stadskade: Blok C
Type Dwarstrap

Kadewoning

Deze woning is met 5,7 meter breed zeer ruim en heeft als bijzonder detail een op de tuin gerichte erker met openslaande deuren. De begane grond is geheel naar eigen idee in te delen. Ga hier bijvoorbeeld zelf slapen en maak een inloopkast naar je eigen doucheruimte. Ook een ideale plek voor kantoor aan huis. Met bijvoorbeeld je eigen gym en douche om na het werk even lekker te ontspannen.

Met de trap aan de zijkant ontstaat op de eerste verdieping een grote, open ruimte waarmee je alle kanten uit kunt. Maak je keuken in een hoekopstelling die doorloopt onder het raam of kies voor een kookeiland en houd tijdens het koken contact met de rest van het gezin. Dat is ook wel zo gezellig als je eters over de vloer hebt. Wil je de mogelijkheid om wat meer te spelen met de ruimte en gezellige hoekjes te creëren? Kies dan voor een dwarstrap.

De tweede verdieping is voorzien van twee zeer ruime (slaap)kamers en een badkamer. Ideaal voor opgroeiende tieners, een gastenverblijf, studeerkamer of kantoor aan huis.

Kenmerken blok C:
- 2 hoekwoningen
- 7 tussenwoningen
- Tuin op het zuid-westen
- Optie: terras en steiger op het noord-oosten

Er zijn nog meerdere adressen van dit type beschikbaar!