Terug naar overzicht

IJsseloogwal 13 GOUDA

GOUDA

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 450.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 176m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

Waterrijk wonen, laatste woningen in Westergouwe Gouda met Rotterdam om de hoek!
Inclusief ingerichte voortuin, sanitair en tegelwerk.

Stel je voor. Geen fileleed. Flexibele werkuren. Goed bereikbaar. En als het nodig is ben je zo op de diverse uitvalswegen. Wonen en werken aan huis was nog nooit zo makkelijk. Je zit letterlijk in 0 minuten op je werk. En in de weekenden? Tal van mogelijkheden! Kies je vandaag voor een rondje shoppen in de Goudse binnenstad? Of kies je voor een wandeling in het natuurpark dat om de hoek ligt? Het kan allemaal.

Met deze woning van 6,6(!) meter breed en 9,70 meter lang kun je alle kantenuit. De begane grond is geheel naar eigen idee in te delen. Met bijvoorbeeld de ouderslaapkamer én optioneel een douche op de begane grond, creëer je een heerlijke plek om je even terug te trekken.

Op de eerste verdieping heb je vanuit de grote open woonkamer en keuken schitterend uitzicht over het water. De open dwarstrap in het midden van de ruimte zorgt voor een natuurlijke afscheiding tussen het zit- en kookgedeelte, terwijl ze toch in verbinding staan met elkaar. Dit effect kun je versterken door de keukenwand over te laten lopen naar een kast in de woonkamer en beide ruimtes zo met elkaar te integreren.

De tweede verdieping is voorzien van drie ruime (slaap)kamers van resp. 16,11 en 7m² en een badkamer.

DUURZAAMHEID:
Gasloos wonen en zonnepanelen
Praktisch gezien; geen CV-ketel, niet meer koken op gas en geen radiatoren in huis. Maar wel een warmtepomp, vloerverwarming en elektrisch koken opgewekt door de zonnepanelen. In de nieuwe woning wordt gebruik gemaakt van een warmtepomp en zonnepanelen op het dak. De warmtepomp zorgt voor de aangename temperatuur in huis (via vloerverwarming en koeling) én voor warm tapwater.

Door te kiezen voor bewezen technische toepassingen die zichzelf terugverdienen, zijn er lage gebruikskosten voor verwarming, koeling, ventilatie en warm tapwater. En dat zie je terug in je energierekening! Een duurzame woning biedt niet alleen een financieel voordeel voor uw energierekening. Ook hypotheekverstrekkers denken graag met je mee. In veel gevallen bieden zij een extra rentekorting aan of een hoger financieringsbedrag. Zeker de moeite waard dus om dit met de hypotheekverstrekker te bespreken.

Alle kenmerken op een rijtje:
• Woonoppervlakte ca. 176m²
• 5 kamers
• Voortuin ca. 24m²
• Incl. sanitair en tegels
• Excl. keuken, incl. keukenaansluitingen voor kookeiland
• (Bodem)warmtepomp eigendom
• Zonnepanelen

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.