Terug naar overzicht

IJsseloogwal 59 GOUDA

GOUDA

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 459.045,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 158m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

Waterrijk wonen, laatste woningen in Westergouwe Gouda met Rotterdam om de hoek!

Stel je voor. Geen fileleed. Flexibele werkuren. Goed bereikbaar. En als het nodig is ben je zo op de diverse uitvalswegen. Wonen en werken aan huis was nog nooit zo makkelijk. Je zit letterlijk in 0 minuten op je werk. En in de weekenden? Tal van mogelijkheden! Kies je vandaag voor een rondje shoppen in de Goudse binnenstad? Of kies je voor een wandeling in het natuurpark dat om de hoek ligt? Het kan allemaal.

Dit woningtype is de ‘special’! Door de aparte, taps toelopende vorm, krijgt deze woning een eigenzinnige uitstraling. Deze woning is ruim 9,60 meter lang en op het breedste gedeelte 6,7 meter breed. De begane grond kun je natuurlijk gebruiken om te slapen, maar is ook uitstekend geschikt voor een kantoor aan huis. Aan het einde van je werkdag loop je zo je eigen gym met bijvoorbeeld sauna of douche in voor een welverdiende ontspansessie.

Alle kenmerken op een rijtje:
• Woonoppervlakte ca. 158m²
• 5 kamers
• Terras op het water ca. 14m² (op het zuid-westen)
• Voortuin op het noord-westen ca. 23m²
• Casco oplevering
• Excl. keuken, incl. keukenaansluitingen voor kookeiland
• (Bodem)warmtepomp eigendom

Op de eerste verdieping heb je een grote woonkamer met ruimte voor een gezellig kookeiland. Geniet in de zomer en de winter van het terras over het water. Een zalige plek om na te tafelen of je hengeltje uit te gooien. Met z’n allen slapen op de tweede verdieping, hoe gezellig is dat? Hier heb je meer dan voldoende ruimte voor een babykamer, een kamer voor een opgroeiend kind en je eigen, ruime slaapkamer. Wordt er ’s nachts een wakker, dan sta je al aan het bed voordat ze ook maar een tweede kik kunnen geven. En met een badkamer op dezelfde verdieping verloopt de ochtendroutine vlekkeloos. Nou ja, geen garanties natuurlijk …

DUURZAAMHEID:
Gasloos wonen en zonnepanelen
Praktisch gezien; geen CV-ketel, niet meer koken op gas en geen radiatoren in huis. Maar wel een warmtepomp, vloerverwarming en elektrisch koken opgewekt door de zonnepanelen. In de nieuwe woning wordt gebruik gemaakt van een warmtepomp en zonnepanelen op het dak. De warmtepomp zorgt voor de aangename temperatuur in huis (via vloerverwarming en koeling) én voor warm tapwater.

Door te kiezen voor bewezen technische toepassingen die zichzelf terugverdienen, zijn er lage gebruikskosten voor verwarming, koeling, ventilatie en warm tapwater. En dat zie je terug in je energierekening! Een duurzame woning biedt niet alleen een financieel voordeel voor uw energierekening. Ook hypotheekverstrekkers denken graag met je mee. In veel gevallen bieden zij een extra rentekorting aan of een hoger financieringsbedrag. Zeker de moeite waard dus om dit met de hypotheekverstrekker te bespreken.


Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.