Terug naar overzicht

IJsseloogwal GOUDA

GOUDA

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 356.500,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 157m²
Gebouw type Bestaande bouw
Soort woning Tussenwoningen
Slaapkamers 4

Wonen aan het water in een ruim comfortabel nieuwbouwhuis. Dat is wonen aan de Nieuwe Stadskade, hét nieuwbouwproject in Westergouwe, Gouda. Hier woon je tussen groen en water, maar heb je zin om de drukte op te zoeken dan sta je binnen 10 minuten in het gezellige historische centrum van Gouda. Het beste van twee werelden dus. Je koopt een stadswoning vanaf € 290.000 tot € 515.000 v.o.n.

Wil jij nét even iets anders? Maar wel lekker veel ruimte en luxe? Dan is de Nieuwe Stadskade echt iets voor jou. Alle woningen zijn groot, licht en op veel manieren in te delen. Neem bijvoorbeeld de begane grond. Creëer hier een enorme leefkeuken of je eigen bedrijf aan huis. Je kunt er ook een ‘vette’ tienerkamer van maken of een speelkamer voor de kids. Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Ook de andere verdiepingen kun je mixen & matchen tot jouw unieke stadswoning helemaal af is!

De grootste pluspunten van de Kadewoningen op een rij:
- Groot! Circa 135 tot 183 m2
- Standaard drie woonlagen
- Vierde woonlaag is mogelijk (optie)
- Veel indelingsvariatie en keuzemogelijkheid
- Verschillende woningbreedtes: 5.70 of 6.60 meter breed
- Drie verschillende trapvariaties: wenteltrap, dwarstrap (zie impressie) of tegen de wand
- Laat je verrassen door de ‘special’ met een speelse puntvormige plattegrond tot circa 6 meter breed
- Een privétuin vóór en/of ruim terras over het water
- Parkeermogelijkheid voor de deur en enkele woningen hebben een parkeerplaats op eigen terrein
- Te koop vanaf € 290.000 tot € 515.000 v.o.n.

Wonen in Westergouwe
De Nieuwe Stadskade wordt gebouwd aan de rand van nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda. De 66 woningen vormen letterlijk de kade van ‘Eiland 1’, bestaande uit ééngezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen. De komende jaren bloeit Westergouwe uit tot een compleet nieuwe woonwijk met zo’n 4.000 woningen, eigen (stadse) voorzieningen, groen, water en veel ruimte voor recreatie en spelen! Inmiddels is de wijk al voorzien van een gezondheidscentrum, een dierenkliniek en een kindcentrum! En recreatiegebied ‘de Groenblauwe zone’ werd onlangs geopend. Kortom, alles wat je nodig hebt op loopafstand.

Natuur- en recreatiegebied
Ten zuidwesten van de wijk ligt een waterrijk natuur- en recreatiegebied van 45 ha grootte (ca 60 voetbalvelden) waar je uren kunt rondstruinen. Dit gebied maakt deel uit van de regionale ecologische verbindingszone tussen het Bentwout en de Krimpenerwaard. Voor bewoners van Westergouwe ontstaan hiermee veel recreatiemogelijkheden in de directe nabijheid van hun woning. Via onder andere de groenzone die dwars door het woongebied loopt, is dit natuur- en recreatiegebied zeer goed bereikbaar.

Gouds Genieten
Aan de Nieuwe Stadskade zit je dichtbij de bruisende binnenstad van Gouda met alle hippe hotspots! Of het nu gaat om lekker eten & drinken, shoppen of een dagje cultureel doen… Je vindt het straks allemaal op fietsafstand van de Nieuwe Stadskade.