Terug naar overzicht

Imagine bnr 110 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 572.500,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 108m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

Imagine
bouwnummer 110

Stel je voor hoe je hier kan gaan wonen in een compleet nieuwe omgeving waar het allemaal gebeurt en elke dag anders is. Een dynamische omgeving die álles in zich heeft. Van wonen tot sport. Van park tot uitgaan. Hier, aan de kop van de Laan op Zuid, start het nieuwe Feyenoord City.

De torenappartementen large bevinden zich op 11e t/m de 20e verdieping en hebben een oppervlakte van 106-108 m2. De woningen beschikken over een ruime woonkamer en maar liefst drie slaapkamers. Ze worden voorzien van een luxe afgewerkte en ingerichte keuken en badkamer. De large appartementen zijn allen gelegen op een hoek en hebben prachtig uitzicht over de Maas. De appartementen hebben een eigen riante beschutte buitenruimte.

Kenmerken Toren appartement Large:
• Prijs: € 572.500 v.o.n.
• Soort woning: Appartement
• 11e verdieping
• drie slaapkamers
• Woonoppervlakte: 108 m²
• Volledig ingerichte en luxe afgewerkte keuken
• Inclusief sanitair en tegelwerk
• Aankoop 1 parkeerplaats mogelijk á €29.500 v.o.n.

Imagine is een beeldbepalend appartementengebouw met toonaangevende architectuur. Het bestaat uit twee torens omzoomd door stadswoningen en commerciële ruimten.

Een aftrap met hoogstaande architectuur
Het gebouw wordt een echte eyecatcher. Imagine is ontworpen door het internationaal bekende Rotterdamse bureau Barcode Architects en bestaat uit twee kenmerkende hoge woongebouwen en stadswoningen. Je woont hier in een écht stedelijk gebied, maar in het binnenhof biedt je een groene oase in de stad. Het is in feite een énorm grote groene tuinkamer. Hier ontmoet je je buren, geniet je van een zachte zomeravond of rol je je picknickkleed uit. Natuurlijk heeft iedere woning ook een eigen privé balkon, loggia en/of terras.


Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.