Terug naar overzicht

Imagine bnr 13 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 396.000,–
Status Onder optie
Oppervlakte vanaf 72m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 2

VANAF DE START WONEN OP DE EERSTE RANG VAN FEYENOORD CITY

Stel je voor hoe je hier kan gaan wonen in een compleet nieuwe omgeving waar het allemaal gebeurt en elke dag anders is. Een dynamische omgeving die álles in zich heeft. Van wonen tot sport. Van park tot uitgaan. Hier, aan de kop van de Laan op Zuid, start het nieuwe Feyenoord City.

De binnentuinwoningen met een oppervlakte van ongeveer 68 m² tot 102 m2, liggen allemaal op de 2e verdieping en dus ook direct aan de binnentuin! Deze woningen beschikken over twee of drie slaapkamers. Je hebt een eigen privéterras dat grenst aan de groene binnentuin. Ook beschikken de woningen over een loggia. Verder worden de woningen voorzien van een luxe afgewerkte en ingerichte badkamer en keuken. Een unieke woning binnen het project!

Kenmerken Binnentuin appartement:
• Prijs van-tot: € 318.500 v.o.n. - € 447.000 v.o.n.
• Soort woning: Appartement
• 2e verdieping
• twee of drie slaapkamers
• Woonoppervlakte: ca. 68 - 102 m²
• Volledig ingerichte en luxe afgewerkte keuken
• Inclusief sanitair en tegelwerk

Imagine is een beeldbepalend appartementengebouw met toonaangevende architectuur. Het bestaat uit twee torens omzoomd door stadswoningen en commerciële ruimten.

Een aftrap met hoogstaande architectuur
Het gebouw wordt een echte eyecatcher. Imagine is ontworpen door het internationaal bekende Rotterdamse bureau Barcode Architects en bestaat uit twee kenmerkende hoge woongebouwen en stadswoningen. Je woont hier in een écht stedelijk gebied, maar in het binnenhof biedt je een groene oase in de stad. Het is in feite een énorm grote groene tuinkamer. Hier ontmoet je je buren, geniet je van een zachte zomeravond of rol je je picknickkleed uit. Natuurlijk heeft iedere woning ook een eigen privé balkon, loggia en/of terras.


Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.