Terug naar overzicht

Imagine bnr. 161 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 1.395.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 225m²
Gebouw type Nieuwbouw
Slaapkamers 3

VANAF DE START WONEN OP DE EERSTE RANG VAN FEYENOORD CITY

Stel je voor hoe je hier kan gaan wonen in een compleet nieuwe omgeving waar het allemaal gebeurt en elke dag anders is. Een dynamische omgeving die álles in zich heeft. Van wonen tot sport. Van park tot uitgaan. Hier, aan de kop van de Laan op Zuid, start het nieuwe Feyenoord City. 

Op de twee bovenste etages liggen de nog flexibel in te delen XL-penthouses met oppervlakten van circa 225 m²! Elk penthouse beslaat de helft van een verdieping waardoor er een 180 graden uitizcht is over een heel groot deel van Rotterdam. Wilt u een masterbedroom met inloopbadkamer, een grote woonkeuken met luxe kookeiland of misschien wel een gastenkamer met eigen badkamer. De mogelijkheden zijn divers en de ruimte leent zich uitstekend voor een inrichting naar eigen smaak en wens!

Kenmerken Penthouses:
•    Soort woning: Penthouse
•    22e verdieping
•    180graden uitzicht over Rotterdam
•    4 buitenruimtes van 7,5 + 7,1 + 9,9+ 10,2m2 op het zuidwesten en noordwesten
•    3 of 4 slaapkamers
•    Woonoppervlakte: ca. 225 m²
•    Volledig ingerichte en luxe afgewerkte keuken 
•    Inclusief sanitair en tegelwerk
•    Veel indelingsopties mogelijk
•    aankoop 2 parkeerplaatsen mogelijk á €59.000 v.o.n.

Imagine is een beeldbepalend appartementengebouw met toonaangevende architectuur. Het bestaat uit twee torens omzoomd door stadswoningen en commerciële ruimten.

Een aftrap met hoogstaande architectuur
Het gebouw wordt een echte eyecatcher. Imagine is ontworpen door het internationaal bekende Rotterdamse bureau Barcode Architects en bestaat uit twee kenmerkende hoge woongebouwen en stadswoningen. Je woont hier in een écht stedelijk gebied, maar in het binnenhof biedt je een groene oase in de stad. Het is in feite een énorm grote groene tuinkamer. Hier ontmoet je je buren, geniet je van een zachte zomeravond of rol je je picknickkleed uit. Natuurlijk heeft iedere woning ook een eigen privé balkon, loggia en/of terras. 


Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.