Terug naar overzicht

Imagine bnr 44 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 556.400,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 107m²
Gebouw type Nieuwbouw
Slaapkamers 3

VANAF DE START WONEN OP DE EERSTE RANG VAN FEYENOORD CITY!

Stel je voor hoe je hier kan gaan wonen in een compleet nieuwe omgeving waar het allemaal gebeurt en elke dag anders is. Een dynamische omgeving die álles in zich heeft. Van wonen tot sport. Van park tot uitgaan. Hier, aan de kop van de Laan op Zuid, start het nieuwe Feyenoord City. 

Veel nieuwe woonkansen voor kopers op Zuid

Kenmerken Binnenhof appartement:
•    Prijs: € 556.400 v.o.n.
•    Soort woning: Appartement
•    3e verdieping
•    drie slaapkamers
•    Woonoppervlakte: 107 m²
•    Volledig ingerichte en luxe afgewerkte keuken 
•    Inclusief sanitair en tegelwerk
•    Aankoop parkeerplaats bij enkele appartementen mogelijk, zie prijslijst op projectwebsite. 

Binnenhof appartement
Via de entreeruimte die zowel toegankelijk is vanaf de binnentuin als vanaf straatniveau kom je bij binnenhofappartmenten die liggen op de 3e t/m de 5e verdieping in de plint. Deze woningen beschikken over een loggia, of één of meerdere terrassen. Er is veel variatie binnen dit woningtype, de oppervlaktes lopen uiteen van 51 tot 107 m². Er zijn woningen met een, twee of drie slaapkamers, volop keuze dus! Alle woningen zijn voorzien van een volledig ingerichte en luxe afgewerkte keuken en badkamer.

Imagine is een beeldbepalend appartementengebouw met toonaangevende architectuur. Het bestaat uit twee torens omzoomd door stadswoningen en commerciële ruimten.

Een aftrap met hoogstaande architectuur
Het gebouw wordt een echte eyecatcher. Imagine is ontworpen door het internationaal bekende Rotterdamse bureau Barcode Architects en bestaat uit twee kenmerkende hoge woongebouwen en stadswoningen. Je woont hier in een écht stedelijk gebied, maar in het binnenhof biedt je een groene oase in de stad. Het is in feite een énorm grote groene tuinkamer. Hier ontmoet je je buren, geniet je van een zachte zomeravond of rol je je picknickkleed uit. Natuurlijk heeft iedere woning ook een eigen privé balkon, loggia en/of terras. 


Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.